Mukaan otettaessa näppäimistön saa taitettua pienemmäksi.

Deltaco TB-135

Kestävä bluetooth-näppäimistö, jolla pystyy kirjoittamaan nopeasti.

tekijä #Näppäimistöt #Deltaco
8.6

Deltaco TB-135 on vankkatekoinen bluetooth-näppäimistö, jonka saa taitettua kokoon, jolloin se mahtuu isoon taskuun tai laukun sivutaskuun. Kokoontaitetun näppäimistön ulkokuori on metallia, ja on vaikea kuvitella, että mikään voisi vahingoittaa sitä, vaikka laukussa olisi TB-135:n lisäksi avaimia tai muita kovia esineitä. Näppäimistö ei myöskään taivu väännettäessä. Laitteen mukana tulee magneettisella kiinnitysmekanismilla varustettu kotelo, jota voi käyttää puhelimen tai tabletin tukena näppäimistöllä kirjoitettaessa.

Mukaan otettaessa TB-135:n sivut taitetaan keskelle. Taitetun näppäimistön avaamiseen menee vain hetki. Samalla kun taitetut sivut avataan, näppäimistö menee päälle ja on valmis käytettäväksi, mikä on kätevää. Näppäimet ovat samanlaiset kuin monissa kannettavissa tietokoneissa. Käyttäjä huomaa helposti, milloin näppäin on painettu alas asti, ja näppäimistöllä pystyy kirjoittamaan nopeasti, vaikka näppäimet eivät olekaan kovin suuret.

Näppäimistössä ei ole erillisiä pikanäppäimiä. Ylinnä olevaa numeroriviä voi käyttää esimerkiksi musiikin toistoon, kun samalla painetaan Fn-näppäintä. Fn-näppäimen ja usean muun näppäimen yhdistelmällä saadaan käyttöön lisätoimintoja.

Deltaco TB-135 on hintaansa nähden erittäin hyvä mininäppäimistö, jos tarvitsee vankkaa bluetooth-näppäimistöä, jota on miellyttävä käyttää ja joka kulkee helposti mukana.


+ Kokoontaitettava

+ Vankkatekoinen

+ Hyvät näppäimet


Katso päivän hinta Deltaco TB-135 -bluetooth-näppäimistölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Kompakti bluetooth-näppäimistö, joka kestää pieniä kolhuja tien päällä.

Ominaisuudet

Merkki
Deltaco