Suojuksen pidikelenkit pitävät taulutietokoneen paikoillaan.

Deltaco TB-137

Suojuksella varustettu näppäimistö on kätevä lisävaruste taulutietokoneelle.

tekijä #Näppäimistöt #Deltaco
7.2

Yksi bluetooth-näppäimistön tärkeimpiä ominaisuuksia on, että laitetta on helppo kuljettaa mukana.

Tämän vaatimuksen Deltaco TB-137 täyttää täydellisesti. Laite koostuu itse asiassa kahdesta osasta, pienestä ja kevyestä alumiinisesta näppäimistöstä ja keinonahkaisesta suojuksesta, joka suojaa sekä näppäimistöä että taulutietokonetta.

Varsinainen näppäimistö ei ole kovin vakuuttava. Se on aavistuksen liian pieni kymmensormijärjestelmällä kirjoittamiseen, ja laitetta kokeiltaessa tuli usein lukittua taulutietokone, koska näppäimistössä on lukituspainike samalla kohtaa, jossa poistopainike normaalisti sijaitsee.

Näppäimistön ylin rivi on varattu medianäppäimille ja muille toimintonäppäimille. Pikanäppäimet toimivat sekä Android-laitteen että iPadin kanssa, vaikka näppäimistö onkin tarkoitettu Android-lisälaitteeksi.

Deltacon näppäimistö ei ole vankimmasta päästä. Kun näppäimistöä vääntää hieman kulmista, pystyy laitetta taivuttamaan uhkaavan paljon. Suojuksen ollessa päällä mitään ongelmaa ei kuitenkaan ole.

Magneetit pitävät näppäimistön hyvin paikallaan, ja pidikelenkkeihin saa kiinni maksimissaan kymmentuumaisen tablet-laitteen. Avattuna ratkaisu muistuttaa lähes (erittäin pientä) kannettavaa tietokonetta. Kun työskentelyn lopettaa, voi suojuksen takana olevan ylimääräisen pidikelenkin vetää suojuksen yli, jolloin tablet ja näppäimistö pysyvät hyvin paikallaan kuljetuksen aikana.

Kaiken kaikkiaan Deltacon näppäimistö tarjoaa hyvän vastineen huokealle hinnalle.

+ Pitävät magneetit

+ Käytännöllinen suojus

– Heiveröinen rakenne

Katso päivän hinta Deltaco TB-137 -näppäimistölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Deltacon näppäimistön kätevä suojus pitää tablet-laitteen hyvin paikoillaan myös kuljetuksen aikana.

Ominaisuudet

Merkki
Deltaco
Liitäntä
Bluetooth
Taustavalaistus
Ei
Muuta
Sopii tablet-laitteisiin, joiden maksimikoko on 243 x 185 mm. Näppäimistön mitat (L x S x K): 220 x 124 x 6 mm. Suojuksen mitat (L x S x K): 221 x 150 x 10 mm. Akkukesto max 40 t, Latausaika 3 t.