Deltaco TB-630

Deltaco TB-630

Kätevä näppäimistö tabletille ja älypuhelimelle.

tekijä #Näppäimistöt #Deltaco
7.8

Jos tabletilla tai älypuhelimella kirjoittaa pitkiä tekstejä ja viestejä, on syytä unohtaa laitteen oma virtuaalinen näppäimistö ja käyttää oikeaa näppäimistöä. Deltaco TB-630 on minikokoinen, langaton näppäimistö, jonka näppäimet ovat samankokoiset kuin tavallisessa näppäimistössä. Kun bluetooth-yhteys on aktivoitu esimerkiksi tabletissa, voi laitteen parittaa Deltacon näppäimistön kanssa. Sen jälkeen tekstin kirjoittaminen sujuu paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin mobiililaitteen virtuaalisella näppäimistöllä.

TB-630-mininäppäimistöä voi käyttää myös tietokoneen näppäimistönä bluetooth-yhteyden avulla. Deltacon näppäimistössä on muun muassa Windows-näppäin sekä Ctrl-, Alt- ja Alt Gr -näppäimet, aivan kuten tavallisessa pc-näppäimistössä.

Deltaco TB-630 on ohut näppäimistö, ja leveydeltään se on samaa luokkaa kuin A4-arkin pitkä sivu. Näppäimistön alla olevat neljä pitkulaista kumitassua pitävät huolen, että laite pysyy tukevasti paikoillaan jopa liukkaalla pinnalla. Taustavalaistut näppäimet ovat erinomaiset ja vastaavat laadultaan peruskannettavissa olevia näppäimistöjä. Mininäppäimistö kulkee helposti mukana, mutta se on kätevä myös kotona, kun on tarkoitus kirjoittaa tabletilla pitempiä tekstejä. TB-630:n yhdysrakenteinen paristo ladataan microusb-liitännän avulla, joten lataamiseen voi käyttää tavallista puhelimen laturia.

Katso päivän hinta Deltaco TB-630:lle hintavertailupalvelusta, esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Deltaco TB-630 toimii yleisimpien tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa ja mahdollistaa pitkienkin tekstien kirjoittamisen nopeasti.

Ominaisuudet

Merkki
Deltaco
Liitäntä
Bluetooth
Näppäinten määrä
78
Taustavalaistus
On
Muuta
Paino: 336 g