Tastaturet spilder næsten ingen plads på rammen rundt om tasterne.

Deltaco TB-631 Bluetooth Keyboard

Helposti liitettävä bluetooth-näppäimistö Android-, iOS- ja Windows-laitteille.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Deltaco
7.4

Tässä Deltacon bluetooth-näppäimistössä ei ole mitään monimutkaista: Laitteeseen saa luotua helposti yhteyden, ja sillä kirjoittaminen on vielä helpompaa.

Näppäimistö toimii kahdella AAA-paristolla (eivät tule mukana). Pohjassa oleva paristolokero on sen verran paksu, että se nostaa näppäimistön takaosaa ylös, mikä varmistaa miellyttävän kirjoitusasennon.

Näppäimistö paritetaan uuden laitteen kanssa pitämällä muutamaa näppäintä alas painettuna, kunnes näppäinten yläpuolella oleva sininen valo alkaa vilkkua. Sen jälkeen etsitään uusia bluetooth-laitteita siitä laitteesta, jonka kanssa näppäimistöä halutaan käyttää. Kun näppäimistö valitaan lähistöllä olevien bluetooth-laitteiden luettelosta, ilmestyy näytölle numerokoodi. Koodi näppäillään näppäimistöön ja painetaan Enter-näppäintä, minkä jälkeen näppäimistö on valmis käyttöön.

Deltacon näppäimistölle voi kertoa pikanäppäinten avulla, halutaanko sitä käyttää Windows-, iOS- vai Android-järjestelmässä. Testatessa näppäimistö saatiin liitettyä ongelmitta Android-puhelimeen, iPad Miniin ja Windows 10 -tietokoneeseen.

Näppäimet ovat lähes täysikokoiset, joten kymmensormijärjestelmällä kirjoittaminen onnistuu helposti sormiin katsomatta. Laadultaan näppäimet ovat samaa tasoa kuin huokeissa kannettavissa tietokoneissa, mikä tarkoittaa sitä, että sormet väsyvät jo puolen tunnin yhtämittaisen kirjoittamisen jälkeen. Parhaiten Deltacon bluetooth-näppäimistö toimii hätäratkaisuna, jonka voi ottaa tarvittaessa laukusta esiin.

Jos näppäimistöä käyttää harvoin, siitä voi ottaa virran pois päältä, jolloin paristot eivät tyhjene omia aikojaan laukun pohjalla.


+ Helppo liittää laitteisiin

+ Lähes täysikokoiset näppäimet

– Näppäinten laatu

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaopas-palvelusta.

 

Arvio

Jos hinta on ratkaiseva, niin tässä on hyvä vaihtoehto bluetooth-näppäimistöksi pieniin kirjoitustehtäviin.

Ominaisuudet

Merkki
Deltaco
Liitäntä
Bluetooth
Näppäinten määrä
78
Taustavalaistus
Ei
Muuta
Mitat: 285 x 120 x 20 mm