HyperX Alloy Core RGB -näppäimistö hohtaa sateenkaaren väreissä.

HyperX Alloy Core RGB

Tanakka, taustavalaistu näppäimistö, joka on tarkoitettu ensisijaisesti pelikäyttöön.

tekijä #Näppäimistöt #HyperX
8.2

HyperX Alloy Core RGB -näppäimistön silmiinpistävin ominaisuus on kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuva taustavalaistus. Muuten näppäimistö noudattaa perinteistä muotoilua numeronäppäimistöineen. Näppäimistössä on 105 näppäintä, joita täydentävät 10 pikanäppäintä mediasoittimen, äänen ja taustavalon hallintaan.

Näppäimistössä on kalvokytkimet, joiden rakenne ei ole yhtä kestävä kuin kalliimmissa näppäimistöissä käytetyissä mekaanisissa kytkimissä. Hyvää on kuitenkin se, että HyperX:n näppäimistö on roiskeenkestävä.

Vähän yli kilon painoinen näppäimistö pysyy käytettäessä tukevasti pöydällä. Heti kun näppäimistö kytketään tietokoneeseen, sateenkaaren värit alkavat loistaa. Se onkin tarpeellista, sillä kirjaimia on vaikea erottaa varsinkin heikossa valaistuksessa – jossa ensisijaisesti pelikäyttöön tarkoitettua näppäimistöä käytetään.

Alloy Core RGB -näppäimistöä on miellyttävä käyttää ja näppäimet ovat melko hiljaiset. Näppäimissä on mukavan syvä painallusetäisyys, hyvä naksahdus, mutta myös suhteellisen voimakas vaste.

Niinpä mietteet ovat hieman kaksijakoiset: Näppäimistöllä on erittäin hyvä kirjoittaa, mutta voimakkaasta vasteesta johtuen pitkien tekstien kirjoittaminen käy rasittavaksi. Pelaaminen sujuu kuitenkin helpommin kuin useimmilla näppäimistöillä, vaikka tuntuma ei olekaan yhtä tarkka kuin mekaanista näppäimistöä käytettäessä.

+ Vankkatekoinen
+ Hyvä taustavalaistus
+ Roiskeenkestävä
– Näppäimet ovat hieman jäykät

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Hintaansa nähden HyperX Alloy Core RGB on hyvä ja vankkaa tekoa oleva näppäimistö. Innokkaat pelaajat panostavat kuitenkin todennäköisesti kalliimpaan mekaaniseen näppäimistöön.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Liitäntä
USB
Näppäinten määrä
105 + 10 pikanäppäintä
Taustavalaistus
Monivärinen
Johdon pituus
1,8 m
Muuta
Roiskeenkestävä