HyperX Alloy Elite RGB

Perinteinen ja hillittyä muotoilua edustava näppäimistö - kunnes taustavalon laittaa päälle.

tekijä #Näppäimistöt #HyperX
7.0

HyperX Alloy Elite RGB on perinteinen mekaaninen näppäimistö. Se on täysin musta, ja jos sykkivää taustavaloa ei laita päälle, muistuttaa Alloy Elite RGB mitä tahansa muuta näppäimistöä. Jos taustavalaistuksen laittaa päälle, saa kunnon valoshown.

Taulukkolaskijoita varten on numeronäppäimistö, ja näppäimistössä on lisäksi näppäimet taustavalon, musiikintoiston ja äänenvoimakkuuden säätämistä varten. Äänenvoimakkuutta säädetään uurteisella metallirullalla, johon saa hyvän tuntuman.

Näppäimistön mukana tulee kahdeksan ylimääräistä metallipäällysteistä näppäinhattua. Ne on tarkoitettu pelaajille, joiden pitää pelin tiimellyksessä löytää nopeasti tärkeimmät pelinäppäimet.

Näppäimistö tuntuu vankalta ja hyvin tehdyltä. Painoa sillä on peräti 1,5 kiloa, joten se pysyy tukevasti paikallaan riippumatta siitä, kuinka kiivaasti pelaa tai kirjoittaa.

Jos on tottunut käyttämään esimerkiksi kannettavan tietokoneen litteää näppäimistöä, tarjoaa HyperX Alloy Elite RGB erilaisen käyttökokemuksen. Näppäimiä pitää painaa vähän enemmän ja ne painuvat syvemmälle kuin kannettavassa, mutta siihen tottuu nopeasti ja tuntuma on hyvä.

Näppäimet päästävät myös kovemman äänen kuin kannettavassa tietokoneessa, ja jos näppäimiä painaa kovaa ja nopeasti, sen myös kuulee – jopa parin metrin päästä. Jos laitteiston tärkeimpiä ominaisuuksia on hiljaisuus, kannattaa tämä HyperX:n näppäimistö jättää ostamatta. Se ei myöskään hintansa puolesta ole kaikille sopiva.

Näppäimistön takaosassa on usb-liitäntä. Se on kätevä esimerkiksi hiiren liittämistä tai puhelimen latausta varten. Silloin liitäntöjä ei tarvitse etsiä tietokoneen takaa.

 

+ Hyvä tuntuma näppäimissä
+ Vankkatekoinen
– Äänekäs

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Jos haluaa tukevan ja hyvin tehdyn näppäimistön ja on myös valmis maksamaan siitä, on HyperX Alloy Elite RGB hyvä mutta äänekäs vaihtoehto.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Liitäntä
USB
Taustavalaistus
On