Tasterne har meget kraftig baggrundsbelysning.

HyperX Alloy Origins

Vankkatekoinen mekaaninen näppäimistö.

tekijä #Näppäimistöt #HyperX
8.0

Kannettavat tietokoneet ovat opettaneet meidät tyytymään keskinkertaisiin näppäimistöihin, mutta hyvän näppäimistön mekaanisten näppäinten painamisesta saa edelleen erityistä tyydytystä.

HyperX on varustanut Alloy Origins -näppäimistön mekaaniset näppäimet yhtiön omilla kytkimillä. Ne antavat miellyttävän kirjoitustuntuman ja näppäimissä on riittävä painallussyvyys.

Pienikokoinen näppäimistö vaikuttaa vankkatekoiselta, sillä runko on tehty alumiinista. Myös näppäimet tuntuvat kestäviltä, eikä näppäimistö anna periksi voimakkaassakaan näppäilyssä. Näppäimet ovat hieman koholla, ja niiden alta heijastuu valoa.

Näppäinten värikkäällä taustavalaistuksella saadaan aikaan upea valoshow. Valaistuksen kirkkautta on myös mahdollista säätää pienemmälle, mikä helpottaa keskittymistä näytön tapahtumiin, jos näppäimistöä käytetään hämärässä tilassa.

Näppäimistö on varustettu jaloilla, jotka nostavat takaosaa hieman ylöspäin. Mukava yksityiskohta on se, että jalkojen avulla näppäimistön saa kallistettua kolmeen eri asentoon, ja tarvittaessa jalat saa kokonaan pois käytöstä.


+ Hyvä taustavalaistus

+ Vankkatekoinen

+ Miellyttävät näppäimet

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

HyperX Alloy Origins on hyvin valaistu näppäimistö, jossa on miellyttävät mekaaniset näppäimet.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Liitäntä
Usb-c-johto
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m