Testissä HyperX Alloy FPS Pro

Kingston HyperX Alloy FPS Pro

Erittäin kuljetettava ja kompakti näppäimistö – sekä hyvässä että pahassa.

tekijä #Näppäimistöt #Kingston
8.2

HyperX Alloy FPS Pro -näppäimistöön kohdistui tiettyjä ennakko-odotuksia, sillä HyperX:n muiden tuotteiden testauksesta oli jäänyt hyvä vaikutelma.

Näppäimistö on pienikokoinen ja helposti kuljetettava, vaikka se onkin melko painava. Painoa tarvitaan siksi, että ensisijaisesti pelikäyttöön suunnattu näppäimistö pysyisi paikoillaan tiukoissakin tilanteissa. Punotun johdon saa irrotettua kuljetuksen ajaksi, joten sitä ei tarvitse kääriä laitteen ympärille.

Testaajan makuun näppäimistö on hieman liian pieni. Se tuntuu normaalikokoisen näppäimistön ja kannettavissa tietokoneissa olevan näppäimistön välimuodolta, eikä hyvää kirjoitustuntumaa tahtonut aluksi löytyä. Numeronäppäimistön puuttuminen ei kerää pisteitä, kuten ei myöskään kapea Enter-näppäin. Leveämpään Enter-näppäimeen tottunut käyttäjä huomaa vähän väliä painavansa oheen, kun yrittää katsomatta osua Enteriin.

Kun HyperX Alloy FPS Pron kokoon on tottunut ja alkanut osua oikeisiin näppäimiin, tuntuu mekaanisella näppäimistöllä kirjoittaminen hyvältä. Varsinkin välilyöntinäppäimessä on harvinaisen miellyttävä ääni ja tuntuma, joka ei jätä arvailemaan, menikö painallus perille. Näppäimistössä on lisäksi näppäimet äänenvoimakkuuden säätöön ja musiikkisoittimen ohjaamiseen, mikä on kätevää jokapäiväisessä käytössä.

+ Kompakti ja helposti kuljetettava
+ Lisätoimintonäppäimet
+ Hyvä vaste
– Pienehkö

Katso päivän hinta Kingston HyperX Alloy FPS Pro -näppäimistölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Arvio

Kingston HyperX Alloy FPS Pro on erinomainen näppäimistö, kunhan ensin tottuu sen pieneen kokoon.

Ominaisuudet

Merkki
Kingston
Liitäntä
USB 2.0
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1.5 m