Logitech G Pro -näppäimistö

Logitechin pienikokoinen näppäimistö on suunnattu pelikäyttöön.

tekijä Torben R. Simonsen #Näppäimistöt #Logitech
8.9

Oheislaitteita valmistava Logitech on tehnyt oman vaihtoehtonsa hyvästä pelinäppäimistöstä.

Irrotettavalla usb-johdolla varustettu mekaaninen Logitech G Pro -näppäimistö on tavallista näppäimistöä huomattavasti kalliimpi. Yleensä kalliimpi tarkoittaa enemmän, mutta Logitech kulkee vastavirtaan ja on poistanut G Prosta numeronäppäimistön. Näin näppäimistöstä on saatu pienempi ja kompaktimpi, jolloin se vie tavallista vähemmän pöytätilaa ja kulkee helposti mukana.

Jos G Pro -näppäimistöllä ohjataan pelien lisäksi esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmaa, on numeronäppäimistön puute iso miinus.

Näppäimistössä on Logitechin kehittämät Romer-G-näppäinkytkimet. Niiden pitäisi tarjota huippuluokan herkkyyttä, samalla kun näppäinten vaatimaa painallusvoimaa on pienennetty 45 grammaan. Siitä huolimatta näppäinten painaminen tuntuu hieman raskaalta – varsinkin jos näppäintä on pidettävä alhaalla.

Jokaiselle näppäimelle voi halutessaan valita värin. Funktionäppäimiin voi ohjelmoida mukautettavia makroja, jolloin pelin tiimellyksessä pystyy suorittamaan erilaisia komentoja yhden näppäimen painalluksella. Se toimii hyvin, ja käyttäjäystävällisyys on huippuluokkaa asetuksia säädettäessä.

 

+ Kompakti ja kestävä näppäimistö
+ Asetusten säätäminen helppoa
+ Irrotettava usb-johto
– Korkea hinta

 

Lisätietoja Logitech G Pro -näppäimistöstä saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Kompakti näppäimistö, joka kulkee helposti mukana. Näppäimistössä on käytetty uutta kytkinteknologiaa, ja laitteessa on paljon käteviä toimintoja.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
USB 2.0
Näppäinten määrä
90
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m