Tastaturet fås i enten hvid, pink eller, som her, sort.

Logitech G Pro X TKL

Logitech G Pro X TKL on tyylikäs ja kestävä näppäimistö, joka sopii mainiosti mukana kannettavaksi.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Logitech
8.8

Kompakti Logitech G Pro X TKL -näppäimistö on tarkoitettu mukana kannettavaksi.

Jo pakkausta avatessa käy selväksi, että tätä näppäimistöä ei ole suunniteltu kodin pöytätietokoneen eteen. Logitech G Pro X TKL on nimittäin pakattu todella kestävään kuljetuskoteloon. Se ei ehkä kestä kuorma-auton yliajoa, mutta tavallisessa kuljetuksessa se suojaa näppäimistöä takuulla hyvin.

Näppäimistö toimii kahdella langattomalla tekniikalla. Tietokoneen USB-porttiin liitetty pieni langaton sovitin tarjoaa parhaan ja helpoimman yhteyden. Vaihtoehtoisesti yhdistämiseen voi käyttää myös Bluetoothia, mutta sitä tapaa kannattaa kokeilla lähinnä silloin, jos näppäimistöä käytetään puhelimen tai tabletin kanssa.

Näppäimistö on vankempi kuin tyypillinen Bluetooth-näppäimistö. Tuntuma on kuin kotona tietokoneen ääressä, vaikka sitä käyttäisi puhelimen kanssa esimerkiksi junassa. Tässä yhteydessä on tosin mainittava, että näppäimet naksahtavat painettaessa kovaäänisesti. Paikkavarausta ei siis kannata tehdä junan hiljaisesta vaunusta, jossa naksahtelu voisi häiritä muita matkustajia.

Oikeassa yläkulmassa on pieni rulla, jolla voi säätää tietokoneen näytön kirkkautta. Se on oudon löysä, eikä se vaikuta yhtä laadukkaalta kuin näppäimistön muut osat.

Pohjassa olevat leveät kumijalat pitävät näppäimistön tukevasti kiinni kaikenlaisilla alustoilla. Näppäimistö ei liikkunut paikaltaan missään,­ mihin sen asetimme.


+ Hyvät näppäimet

+ Erittäin kestävä kuljetuskotelo

– Hieman liian löysä rulla

Conclusion

Logitech G Pro X TKL on tyylikäs ja kestävä näppäimistö, joka sopii mainiosti mukana kannettavaksi.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
Bluetooth, USB
Näppäinten määrä
87