Testissä Logitech G413 Carbon

Logitech G413 Carbon

Logitech G413 Carbon on miellyttävä mekaaninen näppäimistö, jossa on tyylikkään pelkistetty muotoilu.

tekijä #Näppäimistöt #Logitech
9.0

Logitechin uusi mekaaninen G413 Carbon -näppäimistö eroaa monista kilpailijoistaan jo siinä vaiheessa, kun laite otetaan pois myyntipakkauksesta.

Useimmat nykyajan näppäimistöt ovat täynnä kaiken maailman lisänäppäimiä. Ne toimivat toki kätevinä oikoteinä erilaisiin toimintoihin, mutta vievät tilaa eivätkä aina paranna näppäimistön ulkoasua. Logitech G413 ei sisällä lisänäppäimiä ja sopii käyttäjälle, joka pitää pelkistetystä muotoilusta.

G413 Carbon -näppäimistön kotelo on mustaa harjattua alumiini-magnesiumseosta, mikä tekee laitteesta kevyen ja kestävän. Myös näppäimet ovat mustat ja varustettu punaisella taustavalolla. Tyylikäs näppäimistö painaa vähän yli kilon, joten sitä ei mielellään kuljettele mukanaan.

Parin päivän testausjakson aikana Logitechin G413-näppäimistöä käytettiin tekstinkäsittelyyn, jossa hyvä näppäintuntuma on tärkeää, ja räiskintäpelin pelaamiseen, jossa tarkkuuden pitää olla huippuluokkaa.

Kirjoittaminen G413 Carbon -näppäimistöllä on todella miellyttävää. Myös pelatessa näppäimistö tuntuu tarkalta. Ja muihin mekaanisiin näppäimistöihin verrattuna G413 on erittäin hiljainen.

Mekaaniset näppäimistöt ovat varsinkin peliharrastajien suosiossa, koska niiden näppäinvaste on tavallista näppäimistöä parempi. Mekaaninen on myös kestävämpi käytössä, mutta maksaa tavallista näppäimistöä enemmän.

G413:n mukana toimitetaan kaksitoista syvennyksellä varustettua pelinäppäinhattua ja näppäinhattujen irrotustyökalu. Mukana tulevan ohjelmiston avulla voi ohjelmoida funktionäppäimiin yhden näppäimen painalluksella suoritettavia komentoja.

 

+ Miellyttävä näppäintuntuma
+ Tyylikkään pelkistetty muotoilu
+ Mukana tulevalla ohjelmistolla ohjelmoitavat painikkeet
– Painaa yli kilon

 

Lisätietoja Logitech G413 Carbon -näppäimistöstä saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Logitech G413 Carbon on hyvä näppäimistövaihtoehto, jos pitää pelkistetystä muotoilusta ja suhteellisen hiljaisista näppäinpainalluksista.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
USB
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m