Tasterne er hævet en smule over aluminiumsrammen.

Logitech G413 SE

Jos toiveissa on hyvä näppäimistö ilman turhia lisävarusteita, Logitech G413 SE ei ole hassumpi valinta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Logitech
7.9

Logitech G413 SE on erinomainen monitoiminäppäimistö, jossa on vankka alumiinirunko ja 104 hyvää mekaanista näppäintä.

Näppäimet on valaistu alhaaltapäin tasaisella valkoisella valolla. Näppäimistössä ei ole sateenkaarivärejä, eikä valoa voi hallita Logitechin tavallisella Windows-ohjelmalla. Mukana ei tule myöskään erityisiä toimintonäppäimiä tai rannetukia ja muita lisävarusteita. Lähimpänä lisävarustetta on oikean reunan numeronäppäinsaareke.

Toisaalta tämän näppäimistön kanssa voi nauttia 104 laatunäppäimestä. Näppäinten muoviset kuvut ja niiden alla olevat kytkimet ovat parempaa laatua kuin hintaan nähden voisi odottaa. Näppäimet sopivat hyvin sekä pelaamiseen että tekstin kirjoittamiseen, mutta äänettömiä ne eivät todellakaan ole. Kaapelia ei ole päällystetty kankaalla niin kuin hieman kalliimmissa näppäimistöissä (ja myös joissakin halvemmissa). Kangaskaapeli antaisi tyylikkäämmän vaikutelman ja suojaisi kaapelia taittumiselta ja sotkeutumiselta.

Olemme testanneet halvempia näppäimistöjä, jotka tarjoavat enemmän vaihtoehtoja ja suunnilleen saman kirjoituskokemuksen kuin G413 SE, joten kaikkien hyvää ja halpaa näppäimistöä etsivien kannattaa tutustua ensin Testinurkkaan.


+ Sopiva hinta

+ Vankka alumiinirunko

– Vain perustoiminnot

Conclusion

Jos toiveissa on hyvä näppäimistö ilman turhia lisävarusteita, Logitech G413 SE ei ole hassumpi valinta.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
G413 SE
Näppäinten määrä
104