Logitech G512 Carbon

Laadukkaista materiaaleista tehty pelkistetty näppäimistö, jonka näppäimet antavat hyvän vasteen.

tekijä #Näppäimistöt #Logitech
7.9

Logitech G512 on yksinkertainen ja vankkatekoinen mekaaninen näppäimistö. Suorakaiteen mallinen ja perinteinen näppäimistö näyttää hieman vanhanaikaiselta pakkauksesta pois otettaessa.

Se johtuu siitä, että näppäimissä olevat kirjaimet ovat paljon tavallista tummemmat ja sulautuvat mustaan ympäristöönsä. Näppäimissä on kuitenkin taustavalaistus, jonka voi säätää mieleisekseen tietokoneelle asennettavalla ohjelmistolla. Näppäimistöä voi käyttää myös ilman, että asentaa mitään tietokoneelle.

Yläpuoli 928 grammaa painavasta näppäimistöstä on päällystetty alumiiniseoksella, ja sen vuoksi laite näyttää hieman teollismaisen viimeistelemättömältä.

Näppäimet ovat hyvän kokoiset, ja niistä lähtee miellyttävä naksahdus. Se ei ole niin kova kuin monissa muissa mekaanisissa näppäimistöissä. Lisäksi näppäimissä on pitkä painallus, ja ne antavat hyvän vasteen kirjoittaessa. Niinpä näppäimistöä on ilo käyttää, myös useita tunteja yhteen menoon.

Lisätoimintoja on turha etsiä G512-näppäimistöstä, sillä siinä on vain yleisimmät näppäimet. Laitteessa ei ole erillisiä medianäppäimiä, ja esimerkiksi äänenvoimakkuutta nostetaan FN+Pause-yhdistelmällä. Lisälaitteita varten näppäimistössä on usb-ulostulo.

Kyseessä on hieman edullisempi versio Logitech G513 -näppäimistöstä, ilman rannetukea ja vaihdettavia näppäimiä.

 

+ Pelkistetty, perinteinen ulkoasu
+ Hyvä vaste näppäimissä
– Hieman suolainen hinta

Lisätietoja Logitech G512 Carbon -näppäimistöstä saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Jos on valmis maksamaan näppäimistöstä vähän enemmän, ei Logitech G512 Carbon ole yhtään hassumpi vaihtoehto. Sekä näppäimistön materiaalit että kirjoitustuntuma ovat ensiluokkaiset.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
USB
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m