Testissä Logitech G613

Logitech G613

Langaton mekaaninen näppäimistö, joka pärjää johdollisille kilpailijoilleen.

tekijä #Näppäimistöt #Logitech
8.8

Logitech G613 on mekaaninen näppäimistö, jossa on pelkistetty ja tyylikäs muotoilu. Näppäimistö on suunnattu ensisijaisesti pelikäyttöön. G613 on melko suuri ja painava, mikä johtuu lähinnä kiinteästä rannetuesta.

Se voi aiheuttaa ongelmia, jos näppäimistöä haluaa kuljettaa mukanaan, tai jos pöydällä ei ole kovin paljon tilaa. Logitechin näppäimistö on varustettu erillisillä medianäppäimillä, mitä voi pitää bonuksena, sillä ne puuttuvat monista näppäimistöistä. Taustavaloa G613:ssa ei kuitenkaan ole. Se on suuri puute, jos näppäimistöä käyttää usein hämärässä huoneessa.

Taustavalon puuttumiselle on syynsä: G613 on langaton näppäimistö ja toimii paristoilla. Taustavalo kuluttaisi paristoja suhteettoman paljon, mutta koska sitä ei ole, valmistaja lupaa AA-paristojen kestävän jopa 18 kuukautta.

Logitechin langaton G613-näppäimistö toimi kaikin puolin moitteettomasti testin aikana. Huomattavia viiveitä tai yhdistämisongelmia ei esiintynyt, mikä on yleensä syynä sille, että monet valitsevat mieluummin johdollisen näppäimistön.

+ Miellyttävä mekaaninen näppäimistö
+ Pitkä käyttöikä paristoilla
+ Yhtä nopea kuin johdollinen näppäimistö
– Ei taustavaloa

Lisätietoja Logitech G613 -näppäimistöstä saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Logitech G613 kestää vertailun johdollisiin näppäimistöihin. Siinä ei kuitenkaan ole taustavaloa, mikä on langattomuuden ainoa haittapuoli.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
USB, Bluetooth
Taustavalaistus
Ei