Logitech G915 TKL

Huippuluokan langaton näppäimistö.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Logitech
9.4

On todettava, että Logitechin uuden langattoman näppäimistön hinta on korkea, mutta rahalla saa ehdottomasti huippuluokan laitteen.

G915 TKL -näppäimistö toimii parhaiten, kun se liitetään tietokoneeseen omalla usb-sovittimellaan. Näin saadaan taatusti salamannopea yhteys, eikä käyttäjän tarvitse liikkua Windowsin asetuksissa ja etsiä näppäimistöä bluetooth-laitteiden luettelosta. On kuitenkin mukavaa, että molemmat liitäntämahdollisuudet ovat käytettävissä. Kokeilun vuoksi G915-näppäimistöä testattiin tietokoneen kanssa usb-sovittimen kautta ja älypuhelimen kanssa bluetooh-yhteyden kautta. Kummassakin tapauksessa yhteys toimi ongelmitta.

Näppäimistön runko on vankkaa tekoa ja kytkinten mekaaninen laatu huippuluokkaa. Jos haluaa nirsoilla jostain, niin näppäinpainallus voisi olla hieman pidempi, jolloin näppäimiin saisi paremman tuntuman. Osa käyttäjistä haluaa kuitenkin, että näppäimet toimivat mahdollisimman nopeasti.

Näppäimistön oikeassa yläreunassa on medianäppäimiä sekä käytännöllinen leveä säätöpyörä, jolla säädetään äänenvoimakkuutta. Vasemman yläreunan painikkeilla voi muun muassa vaihtaa erittäin nopean langattoman Lightspeed-yhteyden ja bluetooth-yhteyden välillä. Lisäksi näppäimistön valaistusta tai näppäinasetuksia voi säätää Logitechin ohjelmiston avulla.

Akusta riitti virtaa neljän päivän työskentelyä varten. Akun varauksesta kertova merkkivalo kertoo, kun varaus on käymässä vähiin.

G915 ladataan mukana tulevalla usb-kaapelilla. Näppäimistöä voi käyttää lataamisen aikana, joten akun tyhjeneminen kesken työskentelyn ei ole mikään ongelma.


+ Laadukkaat mekaaniset kytkimet

+ Liitäntä sekä bluetoothin että usb-sovittimen kautta

+ Hyvät medianäppäimet ja äänen säätöpyörä

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Logitech G915 TKL on erittäin korkealaatuinen näppäimistö. Korkea on myös laitteen hinta.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
Bluetooth tai usb-sovitin
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m
Muuta
Mitat: 368 x 150 x 22 mm, paino ilman johtoa: 810 g