Kolmella valkoisella näppäimellä vaihdetaan esimerkiksi tabletista puhelimeen.

Logitech K780

Logitech K780 on langaton näppäimistö, joka toimii suurin piirtein kaikkien laitteiden kanssa.

tekijä #Näppäimistöt #Logitech
8.7

Logitech K780:n kutsuminen vain bluetooth-näppäimistöksi tuntuu lähes vääryydeltä. Kyseessä on nimittäin multi-device-näppäimistö, joka toimii monien eri laitteiden kanssa.

Näppäimistö toimii iPadin, iPhonen, Mac-tietokoneiden, Android-tablettien ja -puhelimien sekä Windows-tietokoneiden kanssa. Bluetooth-yhteyden lisäksi näppäimistön voi liittää langattomasti laitteisiin myös käyttämällä mukana tulevaa Logitechin Unifying-usb-vastaanotinta.

K780-näppäimistön voi liittää samanaikaisesti jopa kolmeen eri laitteeseen ja laitteiden välillä vaihtaminen tapahtuu nopeasti yhdellä näppäimen painalluksella. Tätä ominaisuutta oppii nopeasti arvostamaan, kun esimerkiksi kirjoittaa tietokoneella ja pitää nopeasti vastata viestiin puhelimella.

Logitech K780 -näppäimistön yläosassa on tabletille ja puhelimelle kiinteä kouru, jossa laitteet pysyvät tukevasti pystyssä hyvässä lukuasennossa. Pyöreitä näppäimiä lukuun ottamatta K780 näyttää muotoilultaan tavalliselta tietokoneen näppäimistöltä. Ylärivissä on joukko pikanäppäimiä ja oikeassa reunassa on numeronäppäimistö taulukkolaskentaohjelmien ystäville.

Näppäimistöä ei voi ladata, vaan se saa virtansa kahdesta AAA-paristosta, jotka ovat valmiiksi tablet-kourun takaosassa. Siellä on myös usb-vastaanotin. K780 on melko painava näppäimistö, joten se ei ole paras vaihtoehto mukana kuljetettavaksi.


+ Voi vaihtaa kolmen laitteen välillä

+ Numeronäppäimistö

+ Toimii myös ilman bluetoothia


Katso päivän hinta Logitech K780 -bluetooth-näppäimistölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Logitech K780 on monikäyttöinen langaton näppäimistö, jossa on myös usb-vastaanotin.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
Bluetooth
Taustavalaistus
Ei