Logitechin Keys-To-Go -näppäimistö kestää vesiroiskeita.

Logitech Keys-To-Go

Vesiroiskeita kestävä bluetooth-näppäimistö, jonka mukana tulee yläreunaan kiinnitettävä kouru tabletille.

tekijä #Näppäimistöt #Logitech
4.9

Logitech Keys-To-Go on pieni ja ohut bluetooth-näppäimistö. Se on varsinaisesti tarkoitettu käytettäväksi iOS-laitteiden kanssa, mutta näppäimistön sai paritettua myös Windows- ja Android-­laitteiden kanssa.

Itse asiassa useimmat Keys-To-Gon pikanäppäimistä toimivat sekä iPadissa että Android-­laitteessa. Koti-painike esimerkiksi pienentää kaikki avoimet sovellukset ja äänenvoimakkuussäätimet toimivat normaalisti. Jos on tarkoitus käyttää näppäimistöä vain Androidin kanssa ja haluaa sataprosenttisesti yhteensopivan laitteen, niin Keys-To-Go on saatavana myös Android/Windows-versiona.

Näppäimistön päällyste tuntuu ikään kuin ohuelta neopreeni-kerrokselta. Päällyste kestää vesiroiskeita, ja vaikka näppäimistöä käytettiin nopeasti vesihanan alla, toimi laite kuivaamisen jälkeen moitteettomasti.

Näppäimistön mukana tulee yläreunaan kiinnitettävä pieni muovinen kouru. Taulutietokone asettuu kouruun sopivaan kulmaan näppäimistöllä kirjoitettaessa.

Kirjoittaminen on kuitenkin Keys-To-Gon heikko puoli, sillä näppäimet ovat aika matalat ja näppäimistö on lähes tasainen. Siksi yksittäisiä näppäimiä on vaikea erottaa ja kymmenellä sormella on melko mahdotonta kirjoittaa. Testaaja päätyi kirjoittamaan kahdella etusormella katse tiukasti näppäimissä. Näin ollen Keys-To-Go ei tarjoa suurtakaan etua tabletin näyttönäppäimistöön verrattuna.


+ Muovinen kouru tabletille

+ Kestää vesiroiskeita

– Näppäimiä vaikea erottaa alustasta


Katso päivän hinta Logitech Keys-To-Go -bluetooth-näppäimistölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Keys-To-Go ei ole paljoakaan parempi kirjoittamiseen kuin tabletin virtuaalinäppäimistö.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech