Musen er symmetrisk og kan bruges med både højre og venstre hånd.

Logitech MK370 Combo

MK370 on edullinen korvaaja pöytätietokoneeseen kuuluvalle halvalle hiirelle ja näppäimistölle.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Logitech
7.4

MK370 Combo on erinomainen hiiren ja näppäimistön setti. Pakkaukseen sisältyy myös Logi Bolt -sovitin, joka muodostaa välittömästi yhteyden tietokoneen ja setin välille, kun se kytketään tietokoneen USB-porttiin. Tarvittaessa yhteyden voi luoda myös Bluetoothin avulla.

Setin vahvin kortti on näppäimistö. Näppäinten tuntuma on miellyttävä, ja ne ovat lähes äänettömät. Sitä arvostavat varsinkin kaikki ympärillä olijat. Tavallisten näppäinten yläpuolella on rivi medianäppäimiä, joilla voi säätää tietokoneen äänenvoimakkuutta ja näytön kirkkautta.

Näppäimistön runko on heiveröinen, eivätkä näppäinten kulman muuttamiseen tarkoitetut kokoontaittuvat jalat ole kestävintä laatua. Virtalähteenä käytetään kahta AAA-paristoa, ja ne ovat valmiiksi paikoillaan jo pakkauksesta otettaessa.

Hiiri on pieni, ja se sopii siksi parhaiten kannettavan tietokoneen kaveriksi. Pöytätietokoneen lisävarusteeksi kaipaamme suurempaa hiirtä, jonka päällä voi lepuuttaa kättä. Tätä hiirtä piti pitää tiukassa linnun kynsiä muistuttavassa koukkuotteessa, eikä se ollut pidemmän päälle kovin mukavaa. Hiiressä on vain aivan välttämättömimmät painikkeet: kaksi pääpainiketta ja vierityspyörä, jota voi myös painaa.

Jos näppäimistösi ja hiiresi kaipaavat vaihtamista etkä ole valmis tekemään suurta investointia, MK370 ei ole mikään huono valinta. Jos taas etsit laadukasta ja ergonomisesti hyvää settiä, rahaa kannattaa käyttää hieman enemmän.


+ Hintaansa nähden hyvä näppäimistö

+ Helppo yhdistää

– Ei parasta laatua

Conclusion

MK370 on edullinen korvaaja pöytätietokoneeseen kuuluvalle halvalle hiirelle ja näppäimistölle.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
Bluetooth & USB-adapter
Näppäinten määrä
112