Logitech MK850 Performance

Langattoman näppäimistön ja hiiren laadukas yhdistelmä Logitechilta.

tekijä Mikkel Jacobsen #Näppäimistöt #Logitech
9.4

Logitechin tuotteita on yleensä mukava käyttää, eikä tämä langattoman näppäimistön ja hiiren yhdistelmä tee poikkeusta. Hiiri on tarkka ja istuu hyvin käteen, ja näppäimistön käyttö on miellyttävää ja tehokasta sekä toimistotöissä että pelatessa.

Hiiri on ensiluokkaista ja ergonomista Logitech-laatua ja tuntuu mukavalta pehmeän kumipinnan ja kaarevan muotoilun ansiosta. Hiiressä ei ole kovin monta painiketta, mikä sekin on plussaa.

Näppäimistö on hyvä mutta ei aivan perinteinen, sillä keskellä olevat näppäimet ovat hieman muita korkeammalla. Ratkaisu johtuu todennäköisesti ergonomisista syistä eikä tunnu yhtään hassummalta. Se vaatii ensin kuitenkin totuttelua, ja sormia pitää venyttää hieman, jotta ylettyisi ylimpiin näppäimiin. Käsien asento on Logitechin näppäimistöä käytettäessä erilainen kuin tavallisessa litteässä näppäimistössä. Kun siihen tottuu, on näppäimistöllä hyvä kirjoittaa, ja se on vielä mukavan hiljainen.

Uutta hiirtä ja näppäimistöä tarvitsevalle Logitech MK850 Performance on todella hyvä vaihtoehto.

+ Tarkka hiiri
+ Miellyttävä näppäimistö
+ Hyvä hinta
– Näppäimistö vaatii totuttelua

Katso päivän hinta Logitechin hiirelle ja näppäimistölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

MK850 Performance on erinomainen paketti kaikille, jotka tarvitsevat uuden hiiren ja näppäimistön.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech