Du får tre produkter i én pakke med MX Keys Combo.

Logitech MX Keys Combo For Business

MX Keys Combo For Business -pakkaus on melko kallis, mutta sen sisältöön kuuluu Logitechin yksi parhaimmista hiiristä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Logitech
8.3

MX Keys Combo -pakkauksessa on täydellinen Logitech-setti eli hiiri, näppäimistö ja rannetuki.

Pakkauksen hiiri on MX Master 3, joka on yksi Logitechin parhaista toimistohiiristä. Se sopii käteen täydellisesti, ja painikkeet ovat siellä missä pitääkin. Hiiren rulla on vertaansa vailla: Sen voi panna pyörimään villisti yli kymmenen sekunnin ajaksi. Tämä on kätevää, jos verkkosivuston tai pitkän laskentataulukon loppuun pitää päästä vauhdilla.

Hiiren sivulla on pieni ulkonema, jonka päällä voi lepuuttaa peukaloa. MX Master 3 -hiirtä voikin käyttää väsymättä useita tunteja kerrallaan.

MX Keys -näppäimistö ei ole yhtä hyvä. Runko on vankka, mutta näppäimet eivät ole juurikaan parempia kuin keskinkertaisessa kannettavassa tietokoneessa.

Sekä hiiren että näppäimistön voi yhdistää tietokoneeseen Logitechin uudella langattomalla Bolt-tekniikalla. Se ei edellytä kuin pienen sovittimen kytkemistä USB-porttiin. Hiiren ja näppäimistön voi yhdistää myös esimerkiksi tablettiin tai puhelimeen Bluetoothin kautta.

Näppäimistö on suhteellisen matala, joten emme kokeneet tarvetta käyttää mukana toimitettua rannetukea. Se on pehmeä ja mukava ja siksi hyvä olla olemassa, jos ranteita haluaa lepuuttaa kirjoittaessa.


+ Erinomainen hiiri

– Vain yksi sovitin

– Näppäimistössä keskinkertaiset näppäimet

Conclusion

MX Keys Combo For Business -pakkaus on melko kallis, mutta sen sisältöön kuuluu Logitechin yksi parhaimmista hiiristä.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
Langaton USB-sovitin tai Bluetooth
Näppäinten määrä
104
Taustavalaistus
Kyllä