Tasterne er godt bebelyst nedefra.

Logitech MX Keys Mini

Logitech MX Keys Mini on hyvä Bluetooth-näppäimistö, jota voi käyttää sekä puhelimen että tabletin kanssa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Logitech
8.1

Pieni MX Keys Mini -näppäimistö muuntaa puhelimen tai tabletin kunnon työvälineeksi.

MX Keys Minillä voi käyttää jopa kolmea Bluetooth-laitetta samanaikaisesti ja vaihtaa laitteesta toiseen nopeasti näppäimistön pikanäppäinten avulla. Me käytimme MX Keys Miniä Android-puhelimen ja iPadin kanssa, ja molemmat toimivat moitteettomasti.

Monien liitäntävaihtoehtojen vuoksi osaan näppäimistä on painettu jopa viisi merkkiä, jotta näppäimistö sopisi sekä Mac- että PC-käyttäjille. Hämmennys voi siis helposti vallata mielen oikeaa näppäintä etsittäessä. Esimerkiksi @-merkki on painettu kolmeen eri näppäimeen.

Ladattava akku nostaa näppäimistön takaosaa ja tuo näppäimet hyvälle kirjoituskorkeudelle. Näppäimistön laatu on samaa tasoa kuin kannettavissa tietokoneissa. Näppäinten liikerata on melko lyhyt, joten alas painumista voi olla vaikea tuntea. Kotikäyttöön suosittelemme näppäimistöä, jossa on hyvät mekaaniset näppäimet, mutta kannettavaksi näppäimistöksi MX Keys Mini on hyvä valinta.

Näppäimiä ympäröivä alumiinikehys on erittäin vankka. Se ei anna periksi, vaikka näppäimiä painaisi voimalla. Lisäksi MX Keys Mini seisoo pöydällä tukevasti neljän suuren kumityynyn ansiosta.


+ Helppo vaihto kolmen Bluetooth-laitteen välillä

– Sekavat merkinnät

Conclusion

Logitech MX Keys Mini on hyvä Bluetooth-näppäimistö, jota voi käyttää sekä puhelimen että tabletin kanssa.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
Bluetooth
Taustavalaistus
Kyllä