Tasterne til at skifte mellem ­tilkoblede enheder sidder øverst i højre side.

Logitech MX Keys

Langaton näppäimistö, jonka voi liittää jopa kolmeen laitteeseen yhtä aikaa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Logitech
7.1

Useimmat hyvälaatuiset näppäimistöt on suunnattu tietokonepelaajille. Siksi onkin mukavaa, että myyntiin tulee välillä tavalliseen käyttöön tarkoitettu kunnon näppäimistö.

Logitech MX Keys on langaton näppäimistö, joka voidaan liittää tietokoneeseen joko mukana tulevan usb-vastaanottimen tai bluetooth-yhteyden kautta. Jälkimmäinen vaihtoehto tarkoittaa, että MX Keys -näppäimistöä voi käyttää myös puhelimen tai tabletin kanssa. Näppäimistön voi liittää jopa kolmeen laitteeseen yhtä aikaa, ja niiden välillä vaihtaminen sujuu nopeasti näppäimistön yläosassa olevien kolmen näppäimen avulla.

MX Keys on ohut ja matalaprofiilinen näppäimistö. Näppäimet näyttävät ja tuntuvat samalta kuin kannettavassa tietokoneessa. Näppäinten painallussyvyys on erittäin lyhyt, joten on vaikea havaita, tuliko näppäin painettua aivan pohjaan asti. Kannettavassa tietokoneessa nämä näppäimet olisivat erinomaiset, mutta tässä kokoonpanossa ne olisivat saaneet olla korkeammat.

Jos pitää kannettavan tietokoneen kirjoitustuntumasta ja haluaa samanlaista tuntumaa pöytäkoneeseen, on Logitech MX Keys hyvä mutta hieman kallis valinta. Muille käyttäjille, jotka pitävät suuremmista ja äänekkäämmistä näppäimistä, on onneksi tarjolla paljon vaihtoehtoja.


+ Langaton liitäntä jopa 3 laitteeseen yhtä aikaa

+ Liitäntä joko bluetoothin tai usb:n kautta

– Keskinkertaiset näppäimet

 

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Logitech MX Keys on hyvä näppäimistö käyttäjälle, joka pitää kannettavan tietokoneen kaltaisesta matalasta näppäimistöstä.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
Langaton usb-sovitin tai bluetooth
Taustavalaistus
On