Logitech MX Mechanical har numerisk tastatur, men du kan også købe det i en mindre version uden de ekstra taster.

Logitech MX Mechanical

MX Mechanical on hyvä näppäimistö, joka on helppo liittää jopa kolmeen laitteeseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Logitech
8.7

Logitechin uusi langaton näppäimistö MX Mechanical on helppo yhdistää niin tablettiin, puhelimeen kuin tietokoneeseenkin.

Näppäimistöön voi yhdistää yhtä aikaa kolme eri laitetta, ja ylärivillä on näppäimet nopeaan siirtymiseen laitteiden välillä.

Me yhdistimme MX Mechanicalin testitietokoneeseen näppäimistön mukana toimitetun USB-sovittimen avulla ja sitten Android-puhelimeen ja iPadiin Bluetooth-
yhteydellä. USB-­sovitin on niin pieni, että sen voi jättää tietokoneeseen kuljetuksen ajaksi.

Kaikkien kolmen laitteen parittaminen sujui ongelmitta. Bluetoothin kautta yhdistäessä puhelimessa näkyy numerokoodi, joka pitää vain näppäillä näppäimistöllä. Sen jälkeen näppäimistö on käyttövalmis.

Näppäinten ääni on hiljainen ja miellyttävä. Näppäinkorkeus eli se, miten paljon näppäimiä voi painaa, voisi mielestämme olla hieman suurempi. Testimme aikana emme aina saaneet painettua näppäimiä kunnolla pohjaan, ja joitakin kirjaimia jäi sen vuoksi väliin.

MX Mechanical on suunniteltu käytettäväksi erilaisten tietokoneiden ja siten erilaisten näppäinsarjojen kanssa. Valuuttamerkkien, @-merkin ja muiden erikoismerkkien löytäminen useiden kaksoisnäppäimien joukosta on melko hankalaa. Jos etsityn merkin paikka ei ole tarkalleen tiedossa, ainoa keino on etsiä ratkaisua yrityksen ja erehdyksen kautta.

Näppäimistö toimii yhdellä latauksella jopa 15 päivää. Suurimman osan virrasta kuluttaa näppäinten taustavalo, joten jos sen kytkee pois päältä, Logitech lupaa MX Mechanicalin akun kestävän jopa kymmenen kuukautta.


+ Voi liittää kolmeen laitteeseen

+ Mukavat näppäimet

– Näppäimissä useita merkkejä

Conclusion

MX Mechanical on hyvä näppäimistö, joka on helppo liittää jopa kolmeen laitteeseen.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Näppäinten määrä
104