Tastaturets buede form giver dine håndled en mere naturlig stilling.

Logitech Wave Keys

Wave Keys säästää hartioita ja ranteita rasitukselta pitkien kirjoitustöiden aikana.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Logitech
8.5

Logitechin langaton Wave Keys -näppäimistö antaa käsivarsillesi ja käsillesi luonnollisemman asennon, kun kirjoitat tietokoneella. Samalla sisäänrakennetun rannetuen ansiosta voit laskea hartioita ja lepuuttaa käsiäsi näppäimistöllä.

Nimi ”Wave” tulee näppäimistön ergonomisesta muotoilusta: keskeltä näppäimet levittäytyvät sivuille leveää hymyä muistuttavaan muotoon. Oikeanpuoleinen numeronäppäimistö on suunniteltu perinteisempään ruudukkokuvioon, jossa näppäinten välillä on vain suorat kulmat. Totuimme nopeasti siihen, että näppäimet eivät olleet aivan siellä, missä ne ennen olivat. Lyhyissä istunnoissa muotoilulla ei ole suurta merkitystä, mutta kokonaisena työpäivänä eron huomaa.

Näppäimistön runko on valmistettu muovista, eikä se siksi näytä erityisen tyylikkäältä. Kaipasimme myös valaistusta näppäinten alle, jotta merkit olisi helpompi lukea. Vastineeksi valmistaja lupaa paristojen kestävän jopa 36 kuukautta. Tämä kuulostaa vaikuttavalta, mutta emme voineet varmistaa asiaa lyhyen testijakson aikana.


+ Hyvä ergonominen muotoilu.

+ Erittäin pitkä paristojen käyttöikä.

– Ei valoa näppäimissä.

Conclusion

Wave Keys säästää hartioita ja ranteita rasitukselta pitkien kirjoitustöiden aikana.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
USB-adapter, Bluetooth
Näppäinten määrä
99