Microsoft Surface Keyboard

Microsoft Surface Keyboard

Hyvä bluetooth-näppäimistö Windows-laitteille.

tekijä #Näppäimistöt #Microsoft
8.5

Microsoftin Surface Keyboard muistuttaa tavallista tietokoneen näppäimistöä, ja sitä se lähestulkoon onkin. Koska kyseessä on Microsoftin laite, on näppäimistö ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi Windows-tablettien ja -tietokoneiden kanssa. Surface Keyboard liitetään kuitenkin bluetooth-yhteyden avulla, joten sitä voidaan käyttää myös iPadin ja Android-tabletin kanssa.

Jotkin näppäimistön pikanäppäimistä toimivat vain Windows 10:ssä. Se ei kuitenkaan haittaa, koska kyseisillä näppäimillä saa esimerkiksi avattua laskimen. Pikanäppäimet, joilla säädetään näytön kirkkautta ja kaiuttimien äänenvoimakkuutta, toimivat myös Android- ja iOS-laitteissa.

Surface-näppäimistö on täysikokoinen, ja näppäimet tuntuvat samanlaisilta kuin yleensä kannettavissa tietokoneissa. Toisin sanoen, näppäimistöllä pystyy kirjoittamaan suhteellisen nopeasti. Näppäimistön koosta johtuen sen oikeaan reunaan on saatu mahdutettua numeronäppäimistö, joka helpottaa numeroiden syöttämistä esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmaan. Näppäimistön yläpuoli on tehty alumiinista, kun taas alapuoli on päällystetty muovilla, ja kumilistat estävät näppäimistöä liukumasta kirjoitettaessa.

Näppäimistön tarvitsema virta tulee kahdesta AAA-paristosta, jotka laitetaan takaosassa olevaan putkeen. Surface Keyboardia ei siis voi ladata, vaan tyhjät paristot vaihdetaan uusiin.

Paristoputken tarkoituksena on myös nostaa näppäimistön yläosaa, jotta käsille saadaan miellyttävä kirjoitusasento. Näppäimet ovat hieman liukkaat, minkä vuoksi sormet saattavat liukua niiden päällä.

Surface Keyboard on melko painava näppäimistö, joten se sopii paremmin kirjoituspöydän päällä pidettäväksi kuin laukussa mukaan otettavaksi.

 

+ Hyvä kirjoitusasento
+ Numeronäppäimistö
– Ei voi ladata

Katso päivän hinta Microsoft Surface -näppäimistölle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Microsoftin bluetooth-näppäimistö toimii parhaiten Windows-laitteiden kanssa, ja sopii paremmin kotona käytettäväksi kuin mukaan otettavaksi.

Ominaisuudet

Merkki
Microsoft
Liitäntä
Bluetooth
Taustavalaistus
Ei