Du kan skifte farve på tastaturets taster med en hurtig genvejskombination.

Redragon Dyaus

Huokea näppäimistö miellyttävillä näppäimillä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Redragon
6.8

Kiinalainen Redragon valmistaa edullisia oheislaitteita, ja saimme testattavaksi erittäin houkuttelevan hintaisen näppäimistön.

Alle 25 euron näppäimistö eroaa luonnollisesti yli satasen maksavasta näppäimistöstä, mutta Redragon Dyaus -näppäimistössä on monia hyviä ominaisuuksia.

Näppäimet tuntuvat miellyttävältä ja niissä on hyvä vaste, joten käyttäjän ei tarvitse miettiä, tuliko näppäimen painallus rekisteröityä. Tällaisella näppäimistöllä tulee tehtyä vähemmän kirjoitusvirheitä.

Näppäimistössä on taustavalaistus, mutta valo on melko himmeä, jos näppäimiä ei katso kohtisuoraan alaspäin. Asiaan ei vaikuttanut sekään, oliko näppäimistö pienten muovijalkojen varaan kohotettuna vai tasaisesti pöydän päällä.

Testikappaleemme oli hieman vino, joten näppäimistö heilui, kun vasemmalla puolella olevia näppäimiä painettiin. On harmittavaa, kun laaduntarkkailu pettää – vaikka vain parinkympin näppäimistössä. Dyausin heiluminen loppui, kun se siirrettiin suurikokoisen hiirimaton päälle, jossa oli tilaa myös näppäimistölle.

Redragon Dyaus ei ole hassumpi vaihtoehto pöytäkoneen mukana tulleen näppäimistön edulliseksi korvaajaksi tai lahjaksi nuorelle tietokonepelaajalle. Näppäimistön mukana kannattaa kuitenkin hankkia kookas hiirimatto heilumisen estämiseksi.


+ Todella halpa

+ Hyvät näppäimet

– Heiluu kirjoittaessa

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseuranta.fi-palvelusta.

 

Arvio

Erittäin edullinen taustavalaistu näppäimistö, jossa on hyvä näppäintuntuma. Laitteen vinous häiritsi kirjoittamista.

Ominaisuudet

Merkki
Redragon
Liitäntä
Usb-kaapeli
Näppäinten määrä
104
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m