Alle fire ting er holdt i de samme farver.

Redragon Gaming Essentials K552-BB-1

Hyvä oheislaitepaketti nuorelle tietokonepelaajalle.

tekijä #Näppäimistöt #Redragon
7.9

Tämä oheislaitepaketti sisältää neljä tuotetta, joiden laatu vaihtelee, mutta kaiken kaikkiaan kyseessä on hyvä pakettiratkaisu.

Kiinalaisen Redragonin Gaming Essentials -paketti sisältää näppäimistön, hiiren, hiirimaton ja headsetin.

Paketin parasta antia on näppäimistö, jonka mekaaniset näppäimet ovat erinomaiset. Näppäimistö ei vie yhtään enempää tilaa kuin on välttämätöntä, ja numeronäppäimistöstä on jouduttu luopumaan. Näppäimistön saa nostettua pöydän pinnasta leveiden ja tukevien jalkojen varaan. Jaloissa on kumipäällyste, jonka ansiosta näppäimistö pysyy hyvin paikallaan.

Hiiri edustaa sen sijaan huokeampaa osastoa, mutta laite toimii kunnolla ja tuntui hyvältä ainakin testaajan käteen. Hiiren painoa voi mukauttaa avaamalla pohjassa olevan luukun ja poistamalla osan pienistä painoista. Hiirtä täydentävä hiirimatto on hieman tavallista hiirimattoa leveämpi. Se on valmistettu synteettisestä kumista ja siinä on liukumaton pohja. Maton reunat on tikattu, joten ne eivät ala repsottaa käytössä.

Headset on paketin vähiten vaikuttava osa. Se on erittäin kevyt, eikä tunnu kovin kestävältä. Varressa olevan mikrofonin voi nostaa ylös tai laskea alas tarpeen mukaan. Äänenlaatu ei ole sitä luokkaa, että se houkuttelisi musiikin kuunteluun, mutta se riittää pelikäyttöön ja esimerkiksi lyhyiden YouTube-videoiden katseluun.

Gaming Essentials K552:ta voi pitää erinomaisena pakettina, jos pöytäkoneen kaveriksi pitää hankkia kaikki K552:n sisältämät neljä oheislaitetta. Se on myös mainio lahja nuorelle tietokonepelaajalle.


+ Miellyttävä näppäimistö

+ Laadukas hiirimatto

+ Edullinen hinta

– Kehno headset

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Redragon Gaming Essentials -paketti sisältää neljä tärkeää oheislaitetta tietokoneelle, ja hinnalle saa hyvän vastineen.

Ominaisuudet

Merkki
Redragon
Liitäntä
Johdollinen
Näppäinten määrä
88
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m