Tastaturet har baggrundsbelysning i flere zonen, så det kan vise farvede mønstre.

Redragon Harpe

Huokea näppäimistö, jossa on paljon toimintoja.

tekijä #Näppäimistöt #Redragon
6.2

Redragon on edullinen kiinalainen tuotemerkki, jonka tuotteiden laatu vaihtelee. Harpe-näppäimistö on sieltä paremmasta päästä.

Redragon Harpella voi hyvin korvata pöytätietokoneen mukana tulleen näppäimistön, tai Harpen voi hankkia ensimmäiseksi näppäimistöksi nuorelle tietokonepelaajalle.

Näppäimistä huomaa, että ne eivät ole parasta mekaanista laatua, ja ne reagoivat samalla tavalla kuin kannettavan tietokoneen näppäimet. Harpen näppäimissä on kuitenkin miellyttävän pitkä painallussyvyys, ja näppäimistöllä voi kirjoittaa nopeasti ja pitkään, ilman että sormet väsyvät.

Näppäimistössä on hintaan nähden paljon toimintoja, mutta ne pitää osata kaivaa esiin, sillä englanninkielinen käyttöohje koostuu vain kolmesta sivusta. Pienen kokeilun jälkeen selvisi, miten makroja saa tallennettua näppäimistöön. Näppäimistössä on viisi ohjelmoitavaa makro-näppäintä, joihin voi siis liittää haluamansa toiminnot.

Fn-näppäimen avulla pääsee käyttämään oikoteitä, joita muun muassa 12 toimintonäppäintä tarjoavat. Niiden avulla saa avattua esimerkiksi laskimen tai säädettyä äänenvoimakkuutta ja taustavalon kirkkautta. Näppäimissä on erittäin hyvä valaistus, jota voi säätää Fn-näppäimen ja toisen näppäimen yhdistelmällä.


+ Paljon toimintoja

– Ei parasta mahdollista laatua

– Kehnot käyttöohjeet

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Redragon Harpe on huokea näppäimistö, jossa on hintaan nähden paljon toimintoja. Näppäimistön laatu vastaa kuitenkin hintaa.

Ominaisuudet

Merkki
Redragon
Liitäntä
Usb-johto
Näppäinten määrä
114
Taustavalaistus
On, 16,7 miljoonaa väriä
Johdon pituus
1,8 m