Muovikourua, johon tablet ja puhelin laitetaan, ei voi irrottaa.

Sandberg 2in1 Bluetooth Keyboard

Edullinen bluetooth-näppäimistö vähän kirjoittavalle.

tekijä #Näppäimistöt #Sandberg
6.5

Sandberg on erikoistunut tietokoneen edullisiin oheislaitteisiin. Huipputuotteita ei yleensä saa edullisesti, mutta hyviä löytöjä voi tehdä mukavaan hintaan. Sellainen on tämä Sandbergin 2in1 Bluetooth -näppäimistö, joka muuttaa tabletin tai älypuhelimen kannettavaksi tietokoneeksi.

Sandbegin 2in1-näppäimistössä on kaikki toiminnot, joita tämän hintaluokan laitteelta voi toivoa. Näppäimistössä on esimerkiksi pikanäppäimet musiikin hallintaan ja kaikkien sovellusten pienentämiseen. Hieman yllättävä lisätoiminto on mahdollisuus vaihtaa näppäinkomennolla kahden samanaikaisesti liitetyn laitteen välillä. Testatessa vaihtaminen iPadin ja Android-tabletin välillä ei aina onnistunut, mutta toiminto on hyvä silloin kun se toimii.

Sandbergin bluetooth-näppäimistö pysyy tukevasti pöydällä neljän kumitapin ansiosta. Muovinen kouru pitää tabletin ja älypuhelimen sopivassa kulmassa, mutta kulmaa ei voi muuttaa, jos istuu kovin alhaalla tai korkealla pöytälevyyn nähden. Muovikouru on kiinni näppäimistössä ja tulee siitä vähän ulos, mikä saattaa haitata, kun näppäimistö pakataan laukkuun mukaan. Sandberg 2in1 on täysikokoinen näppäimistö, tosin ilman numeronäppäimistöä, ja kirjoittaminen sujuu suurin piirtein yhtä nopeasti kuin tavallisella tietokoneen näppäimistöllä.

Näppäimistön yläreunassa ei ole korotusta, vaan laite on täysin vaakatasossa. Käsien asento ei ole kovin ergonominen, ainakaan jos kirjoittaa monta tuntia yhteen menoon. Silloin kannattaa etsiä parempaa näppäimistövaihtoehtoa. Sen sijaan, jos kirjoittaa vain vähän silloin tällöin, on Sandberg 2in1 kevyt ja toimiva ratkaisu bluetooth-näppäimistöksi.


+ Kahden laitteen samanaikainen liittäminen

– Kiinteä muovikouru

– Epäergonominen käsien asento


Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sandbergin edulliseen bluetooth-näppäimistöön saa liitettyä kaksi laitetta yhtä aikaa. Kiinteä muovikouru ja epäergonominen kirjoitusasento vähentävät pisteitä.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Liitäntä
Bluetooth
Taustavalaistus
Ei