Jokaisessa näppäimessä on taustavalaistus, jota voi säätää näppäimistön omalla ohjelmistolla.

Sandberg Firestorm

Hyvä pelinäppäimistö hintaansa nähden.

tekijä #Näppäimistöt #Sandberg
7.3

Mekaanisilla näppäimillä varustetut hyvät näppäimistöt ovat yleensä kalliita. Poikkeuksen tekee Sandbergin Firestorm-pelinäppäimistö, jonka saa alle sadalla eurolla.

Sandbergin näppäimet tuntuvat yhtä kestäviltä kuin paljon kalliimmissa näppäimistöissä. Täysikokoisesta numeronäppäimistöstä huolimatta Firestorm-näppäimistö ei vie kovin paljon tilaa pöydällä, sillä näppäimet ulottuvat molemmilla sivuilla aivan laitteen reunaan asti.

Jokainen näppäin on varustettu taustavalolla, ja Sandbergin sivuilta ladattavalla ohjelmistolla voi hallita valaistuksen värejä ja luoda valoesityksiä. Sekä ohjelmiston lataus että asetusten säätäminen on hieman odotettua mutkikkaampaa, joten käyttäjältä vaaditaan kokeilunhalua. Erilaisten valaistusmallien välillä vaihtaminen on tehty kuitenkin helpoksi pudotusvalikon avulla, ja lopputulos voi olla todella näyttävä.

Firestormin mekaaniset näppäimet nousevat jonkin verran alustasta, joten valoa ei heijastu vain näppäinten kirjaimista ja symboleista, vaan myös näppäinten alta.

Näppäimistössä on irrotettava rannetuki, joka on kiinnitetty alapuolelta kahdella saranalla. Ratkaisu on halvan makuinen ja pakottaa käyttäjän tekemään lopullisen päätöksen, käyttääkö rannetukea vai ei. Magneettikiinnitys näppäimistön ja rannetuen välillä olisi ollut paljon kätevämpi ja tyylikkäämpi ratkaisu.


+ Hyvät mekaaniset näppäimet

+ Numeronäppäimistö

– Rannetuen kiinnitys

– Hankalahko käyttöönotto


Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Huokea mekaaninen pelinäppäimistö, jossa on säädettävä taustavalaistus joka näppäimessä. Rannetuen kiinnitystä olisi voitu harkita tarkemmin.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Liitäntä
Usb
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m