Testissä Sandberg Hailstorm Mechanical Keyboard

Sandberg Hailstorm Mechanical Keyboard

Tukeva näppäimistö, jonka näppäimissä on hyvä vaste.

tekijä #Näppäimistöt #Sandberg
8.0

Sandberg tunnetaan pikemminkin edullisista tuotteista kuin tietylle ryhmälle suunnatuista luksustuotteista. Sandberg Hailstorm edustaa jälkimmäistä ryhmää, sillä se on eSports- eli peliammattilaisille suunnattu mekaaninen pelinäppäimistö.

Hailstorm on erittäin vankkatekoinen näppäimistö, joka on rakennettu paksulle metallilevylle. Se ei ole kenties paras ratkaisu, jos näppäimistöä on tarkoitus kuljettaa usein pelimatkoilla mukana. Hailstorm tuntuu kuitenkin jämäkältä käytettäessä, ja laitteen ulkoasussa kiinnittää huomiota se, että jokainen näppäin on varustettu valolla.

Näppäimistössä on myös taustavalo, jota voi ohjelmoida mukana tulevan ohjelmiston avulla.

KotiMikron toimituksessa on testattu useita mekaanisia näppäimistöjä, mutta yksikään niistä ei ole pitänyt niin kovaa meteliä kuin Sandbergin Hailstorm.

Mekaanisilla näppäimillä on kuitenkin miellyttävä kirjoittaa, ja ne antavat hyvän vasteen äänen ja tuntuman puolesta – kenties vähän liiankin hyvän. Hailstorm tuo äänekkyytensä vuoksi mieleen mekaanisen kirjoituskoneen, joten pitkäaikainen naputtelu voi häiritä samassa huoneessa olevia.

Hyvää on se, että Hailstorm-näppäimistön näppäimet ovat kohotetut, mikä helpottaa laitteen puhdistamista, jolloin kaikenlaista tauhkaa ei pääse niin helposti kertymään näppäinten väliin.

 

+ Tyylikäs muotoilu
+ Mekaanisissa näppäimissä hyvä vaste
+ Helppo puhdistaa
– Erittäin kovaääninen

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sandberg Hailstorm on erittäin hyvä mekaaninen näppäimistö, mutta aivan liian kovaääninen.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Liitäntä
Johdollinen
Näppäinten määrä
104
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m