Langaton numeronäppäimistö on mainio lisälaite kannettavaan tietokoneeseen.

Sandberg Wireless Numeric Keypad 2

Langaton numeronäppäimistö kannettavaa käyttävälle numeronikkarille.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Sandberg
7.4

Numeronäppäimistö on tarpeellinen työkalu, jos joutuu usein naputtelemaan numeroita tietokoneelle. Läheskään kaikissa kannettavissa tietokoneissa ei ole erillistä numeronäppäimistöä.

Sandberg Numeric Keypad 2 on pienikokoinen, langaton numeronäppäimistö. Sen saa nopeasti käyttökuntoon työntämällä mukana tulevan usb-vastaanottimen usb-porttiin ja laittamalla yhden AAA-pariston numeronäppäimistön pohjaan.

Keypad 2:ssa ei ole mitään lisätoimintoja. Laitteella voi vain syöttää numeroita esimerkiksi taulukoihin, mutta se sujuu paljon helpommin kuin tavallisen näppäimistön numeronäppäimillä. Keypad 2:n näppäimissä on hyvä vaste, ja painettaessa niistä lähtee miellyttävän vaimea ääni.

Numeronäppäimistön pohjassa on kuusi kumitappia pitämään laitetta paikallaan. Tapit ovat kuitenkin liian pieniä ja ne on jaoteltu epäsymmetrisesti. Se johtuu siitä, että paristoluukku on pohjan oikeassa yläreunassa, eikä kulman kiinnitys pöytään ole niin hyvä. Joten kun painaa numeronäppäimistön oikean yläkulman näppäimiä, laite liikahtaa helposti.

Keypad 2 toimii parhaiten hiirimaton päällä, tai jos laitteen pohjaan kiinnittää vähän isommat kumitapit.


+ Hyvät näppäimet
+ Helppo käyttöönotto
– Ei pysy paikallaan

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sandbergin langattomalla numeronäppäimistöllä on helppo syöttää numeroita tietokoneelle. Laite saisi kuitenkin pysyä paremmin paikallaan numeroita painettaessa.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Liitäntä
Langaton
Näppäinten määrä
18
Taustavalaistus
Ei