Der følger en behagelig håndledshviler med tastaturet.

SteelSeries Apex Pro TKL

Näytöllä varustettu hienosäädettävä näppäimistö.

tekijä #Näppäimistöt #SteelSeries
9.3

Ei uskoisi, että tietokoneen näppäimistössä olisi kovin paljon kehittämisen varaa, mutta SteelSeriesin Apex Pro TKL todistaa uskomuksen vääräksi.

SteelSeries Apex Pro TKL sopii käyttäjälle, joka haluaa hienosäätää omaa näppäimistöään. Magneettiset sensorit rekisteröivät näppäinpainallukset ja mekaanisen näppäimistön kytkinten aktivoitumispisteen voi säätää näppäinkohtaisesti. Se toimii moitteettomasti, mutta sillä on eniten merkitystä pelaajille, jotka haluavat, että näppäimet reagoivat mahdollisimman nopeasti painalluksiin.

Perinteisen mekaanisen näppäimistön näppäinten alla on kaksi metallikytkintä, joiden pitää koskettaa toisiaan, jotta painallus rekisteröidään. SteelSeriesin käyttämissä OmniPoint-kytkimissä ei ole kontaktia näiden kahden osan välillä, ja siksi kytkimet kuluvat vähemmän. Valmistajan mukaan näppäinten tulisikin kestää jopa 100 miljoonaa painallusta, mihin emme tietenkään yltäneen testijakson aikana.

Näppäimistön runko on tehty alumiinista, ja kaiken kaikkiaan Apex Pro TKL vaikuttaa erittäin kestävältä näppäimistöltä.

Näppäimistön erikoisuuksiin kuuluu oikeassa yläkulmassa oleva pieni oled-näyttö. Sen ansiosta näkee valitut asetukset ja voi säätää monia toimintoja, joiden muokkaaminen tapahtuu yleensä näppäimistöön kuuluvalla ohjelmistolla. Näytön valikoissa liikutaan näytön vieressä olevan rullan ja painikkeen avulla.

Apex Pro TKL -näppäimistön pohjaan on tehty ura usb-johdolle ja kolme mahdollista ulostuloaukkoa. Mukana tulee myös miellyttävä, pehmeä rannetuki, joka kiinnitetään näppäimistöön magneettien avulla.

Nimessä oleva lyhenne TKL tulee englannin kielen sanasta ”tenkeyless”, joka tarkoittaa, ettei laitteessa ole numeronäppäimistöä. Näppäimistöstä on saatavana myös numeronäppäimistöllä varustettu versio, jos sellaiselle on tarvetta.


+ Näppäinten herkkyyttä voi säätää itse

+ Hyvä rannetuki

+ Pohjassa ura usb-johdolle

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Arvio

SteelSeries Apex Pro on yksi tämän hetken parhaista näppäimistöistä. Näppäinten herkkyyden voi säätää haluamalleen tasolle ja asetusten muuttaminen on helppoa pienen näytön avulla.

Ominaisuudet

Merkki
SteelSeries
Liitäntä
Langallinen
Näppäinten määrä
85
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m