Acer BE270U

Acer BE270U

27-tuumainen näyttö tuottaa yksityiskohtaisen kuvan, jossa värit toistuvat uskomattoman upeasti. Näyttö on suunnattu toimistokäyttöön mutta sopii hyvin myös elokuvien katseluun.

tekijä Mathias Alsted Lund Flinck #Näytöt #Acer
8.5

Acerin mukaan yhtiön BE270U-näyttö pystyy toistamaan 16,7 miljoonaa värisävyä. Emme ryhtyneet laskemaan värejä, mutta ei ole epäilystäkään, etteikö 27-tuumaisen näytön kuvassa näkyisi enemmän kuin vain kolme perusväriä. Kuva näyttää upealta jo perusasetuksilla, ja siinä on hyvä kontrasti sekä runsaat ja luonnolliset värit. Näin ollen näytön käyttöönotossa välttyy suuremmalta asetusten rukkaamiselta.

Suuri, 2560 x 1440 pikselin tarkkuus takaa kuvan erinomaisen terävyyden, mikä pätee sekä tekstinkäsittelyyn että kuvien ja videoiden toistoon. Koska kirjaimet ovat selkeät ja ruudulle mahtuu kaksi avointa ikkunaa vierekkäin, sopii BE270U erityisen hyvin toimistotehtäviin. Wordia tai Exceliä voi käyttää ongelmitta pidemmänkin aikaa yhteen menoon, sillä silmiä rasittavat heijastukset ja kuvan välkkyminen on saatu minimoitua.

Toimiva design
Vaikka kuvanlaatu on todellinen ilo silmälle, ei näyttöä voi kutsua varsinaiseksi toimiston kaunistukseksi. Jalusta on kömpelön suuri ja vie aika paljon tilaa pöydältä. Lisäksi näytön liitäntöihin, joita ovat DisplayPort, HDMI ja neljä USB 3.0 -porttia, meneviä johtoja on vaikea piilottaa.

Se on sääli, sillä Acer on yrittänyt pitää näytön etupuolen yksinkertaisena ja kauniina sijoittamalla painikkeet näytön takapuolelle. Etupuoli onkin näyttävä, sillä kuvaa ympäröi vain ohut musta kehys. Painikkeiden sijainti vaikeuttaa kuitenkin säätövalikoissa liikkumista, ja niiden käyttö vaatii totuttelua.

Sen sijaan fyysiset säätömahdollisuudet ovat erinomaiset. Näyttöä on helppo kallistaa, kääntää, nostaa ja laskea, kunnes sen saa itselleen sopivaan työasentoon.

Jos harkinnassa on hyvällä ergonomialla ja kuvanlaadulla varustettu näyttö, joka sopii sekä työ- että viihdekäyttöön, niin Acer BE270U on mitä mainioin vaihtoehto.

 

+ Upeat värit
+ Veitsenterävä kuva
+ Runsaat säätömahdollisuudet
– Kömpelö design

Katso päivän hinta Acer BE270U -näytölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Erinomainen toimistonäyttö loistavalla kuvanlaadulla ja hyvillä säätömahdollisuuksilla.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Koko
27"
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Kontrasti
100 000 000:1
Valovoima
350 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HDMI, DisplayPort, 4 x USB 3.0
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
2 x 2 W
Katselukulma
178/178 astetta
Kulutus
30 W
Vasteaika
6 ms
Mitat
62 x 61,5 x 24,6 cm
Paino
6,3 kg