Acer H277HU on tyylikäs näyttö erinomaisella kuvanlaadulla.

Acer H277HU

Acer H277HU on ylellisen tyylikäs näyttö, jossa on lähes reunaton muotoilu. Todella upeassa kuvassa on hyvä kontrasti ja elävät värit.

tekijä #Näytöt #Acer
8.4

Vain millimetrejä paksu kehys ja ohut metallirinki jalustana eivät vie paljoakaan huomiota kun Acerin H277HU-näyttöä tarkastelee ensimmäisen kerran, joten huomio keskittyy 27-tuumaisen näytön hyvään kuvaan.

Varsinkin näytön terävyys on silmiinpistävä, sillä työpöydän pienet kuvakkeet ja tekstit erottuvat selkeästi ja helposti luettavasti. Näytöllä on suorastaan ilo muokata ja lukea tekstiä, eivätkä silmät rasitu mitenkään mainittavasti edes useamman tunnin työskentelyn jälkeen. 2560 x 1440 pikselin tarkkuus, hyvä kontrasti ja värien runsaus takaavat kuvien yksityiskohtaisuuden ja videoiden elävyyden.

Ylellinen näyttö pihistelee säädöissä
H277HU:n erinomaisesta kuvanlaadusta voi nauttia monilla eri laitteilla. Näytön takapaneelista löytyvät dvi-, hdmi- ja displayport-sisääntulot, kuten myös usb type-c -sisääntulo, joka löytyy nykyään yhä useammasta älypuhelimesta ja kannettavasta tietokoneesta.

Lähes reunaton muotoilu, jossa kuva-alaa ympäröi vain kapea musta kehys, on kaunis ja ylellisen näköinen. Tyylikäs näyttö on varustettu kuitenkin varrella, jonka säätömahdollisuudet ovat varsin rajalliset. Näyttöä voi vain kallistaa eteen- ja taaksepäin. Jos näyttöä haluaa nostaa korkeammalle, pitää jalustan alle laittaa kirjoja, mikä on melkoinen kauneusvirhe muuten loistavassa näytössä.

+Erinomainen terävyys
+Runsaat värit
-Vähän fyysisiä säätöjä

Katso päivän hinta Acer H277HU -näytölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Upea kuva hyvällä kontrastilla ja elävillä väreillä. Fyysisissä säätömahdollisuuksissa on kuitenkin toivomisen varaa.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Koko
27"
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Kontrasti
100000000:1
Valovoima
350 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
DVI, HDMI, DisplayPort, 2 x USB 3.0, 1 x USB 3.1
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
2 x 3 W
Katselukulma
178⁰
Kulutus
57 kWh
Vasteaika
4 ms
Mitat
61,3 x 43,9 x 21,7 cm
Paino
3,7 kg