Testissä Acer Predator XB321HK

Acer Predator XB1 – XB321HK

Suuri ja upea tietokonenäyttö täyttää käyttäjän kaikki toiveet.

tekijä #Näytöt #Acer
8.5

Acer Predator XB1 – XB321HK on suurikokoinen tietokonenäyttö. Se kuuluu Acerin pelikäyttöön suunnattuun Predator-tuoteperheeseen – mikä ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö muut kuin pelaajat voisi nauttia upeasta ja kirkkaasta 32-tuumaisesta näytöstä.

Näytössä on pelkistetty muotoilu, ja laitteen tummanpuhuvasta ulkoasusta erottuu vain Predator-logo. Näytön mukana tulee irrotettava jalusta, jossa on Predator-sarjalle ominaiset syvän tummanpunaiset tukijalat. Jalusta on helppo kiinnittää näyttöön, ja sen avulla näyttöä voi kallistaa ja säätää korkeussuunnassa.

Näyttö on erittäin kirkas ja selkeä ja täyttää 4K-tarkkuudellaan kaikki käyttäjän vaatimukset. Kuvanlaadusta ei löydy mitään moittimisen aihetta, ja näyttö onkin yksi parhaista, mitä olen kokeillut.

Minulla oli kuitenkin henkilökohtainen ongelma näytön kanssa. En pystynyt työskentelemään sen ääressä kuin 10 minuuttia, ennen kuin aloin voida pahoin. Sama ongelma ei vaivannut testitoimituksen muita toimittajia, enkä minäkään ole aikaisemmin kokenut vastaavaa. Tutkittuani asiaa sain selville, että jotkut henkilöt voivat reagoida samalla tavalla tietyn tyyppisiin näyttöihin.

Voin kuitenkin suositella näyttöä yhdellä varauksella: Näyttöä on ehdottomasti kokeiltava myymälässä ennen ostopäätöksen tekoa.

+ Erittäin kirkas näyttö
+ Tyylikäs muotoilu
+ Suuri
– Aiheutti testaajalle pahoinvointia

Katso päivän hinta Acer Predator XB321HK -näytölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Acer Predator XB1 – XB321HK on todella upea näyttö, joka vastaa varmasti käyttäjän kaikkiin odotuksiin – jos ei aiheuta tälle pahoinvointia.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Koko
32"
Tarkkuus
3840 x 2160
Kontrasti
1000:1
Valovoima
350 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, USB 3.0
Paneeli
IPS
Katselukulma
178
Kulutus
56 W/ 0,5 W (valmiustila)
Vasteaika
4 ms
Mitat
73,79 x 48,15–61,15 x 6,20 cm
Paino
11,3 kg