Acer Predator Z1:ssä on tukeva jalusta.

Acer Predator Z1 (Z301CT)

Upealla kuvalla varustettu näyttö.

tekijä #Näytöt #Acer
7.3

Valmistajat suosivat nykyään kaarevia näyttöjä, sillä niiden sanotaan antavan tavallista näyttöä kokonaisvaltaisemman katselukokemuksen, varsinkin videoita katseltaessa tai pelejä pelattaessa.

Acer Predator Z1 on kaareva näyttö, mutta testaaja ei ollut vielä muutaman päivän käytön jälkeenkään tottunut siihen, vaan kaipasi tavallista näyttöään. Z1:n testikäyttö ei tuntunut mitenkään erityisen kokonaisvaltaiselta sen paremmin Wordia käytettäessä, videoita katseltaessa kuin pelejä pelattaessa.

Predator Z1:n muotoilu on sen sijaan kiitoksen arvoinen. Kuva-ala ulottuu lähes reunasta reunaan ja reunus on melkein huomaamaton. Se teki ainakin testaajaan hyvän vaikutuksen, eikä näytön ulkonäkökään ole yhtään hassumpi.

Näytön saa käyttökuntoon alle kahdessa minuutissa: Laite napsautetaan kiinni jalustaan ja kiinnitetään sormiruuvilla. Jalustan sivuille kääntyvät jalat ovat Predatoreille ominaiseen tapaan punaiset, ja jalustan korkeutta on helppo säätää.

Käyttäjäystävällisen valikkojärjestelmän ansiosta näytön värejä ja kontrastia on helppo säätää. Eri käyttötarkoituksiin tehdyt säädöt saa tallennettua omiin profiileihinsa.

Jos on tottunut huokeaan toimistonäyttöön, lyö Predator Z1:n suorituskyky jalat alta. Näytön värit ovat kirkkaat, ja jos näytönohjain tukee Nvidian G-Sync-teknologiaa, tapahtuvat siirtymät pelien graafisissa elementeissä todella sulavasti.

Acer Predator Z1 maksaa tuhat euroa, mikä on suhteellisen paljon näytöstä, vaikka se onkin kaareva.

+ Upea kuvanlaatu
+ G-Sync parantaa katselukokemusta
+ Helppo säätää
– Korkea hinta

Lisätietoja Acer Predator Z1 -mallistosta on
valmistajan sivuilla.

Arvio

Acer Predator Z1 on hyvin tehty kaareva näyttö, jonka kuva ulottuu lähes reunasta reunaan.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Koko
30"
Tarkkuus
2560 x 1080 px
Valovoima
300 cd/m2
Kuvasuhde
21:9
Liitäntä
Displayport, hdmi, usb
Paneeli
VA
Kaiuttimet
2 x 7 W
Kulutus
38 W
Vasteaika
4 ms
Paino
9,7 kg
Muuta
NVIDIA G-SYNC