Näytön suuri jalusta vie paljon tilaa kirjoituspöydällä.

Acer Predator X34A

Leveä näyttö hyvällä kuvalla.

tekijä #Näytöt #Acer
8.2

Useimmat testaamamme näytöt tukevat 16:9-kuvasuhdetta, jota käytetään myös lähes kaikissa tv-vastaanottimissa. Acerin erittäin leveän X34A-näytön kuvasuhde on 21:9, ja laite sopii varsinkin niille, jotka haluavat liittää kaksi näyttöä yhteen kirjoituspöydällä.

Acerin 34-tuumaisessa näytössä on kevyesti kaareva ips-paneeli. Kaarevuudesta on iloa, kun istuu lähellä näin leveää näyttöä, koska silloin ei tarvitse katsoa vinottain näytön uloimpia alueita.

Näytön tarkkuus on suuri ja kuva näyttää upealta, ilman että asetuksia pitää ensin säätää. Jos kuitenkin haluaa muuttaa asetuksia, se onnistuu helposti näytön alareunassa olevien fyysisten painikkeiden avulla.

X34A:ssa on erittäin hyvä kontrasti. Se näkyy parhaiten tummissa kuvissa, joissa yksityiskohdat erottuvat selkeästi. Onneksi myös suuren näytön tarkkuus on kohdallaan, jolloin kuva pysyy veitsenterävänä läheltäkin katsottaessa.

Acer X34A käyttää Nvidia G Sync -teknologiaa, joka parantaa kuvanlaatua myös tietokonepeleissä, joissa näytetään suuri määrä kuvia sekunnissa. X34A toimii hyvin silloinkin, kun käyttää ohjelmia, jotka vaativat paljon vaakasuoraa työpöytätilaa, tai kun haluaa pitää useita ikkunoita avoinna vierekkäin.

Näytön yhdysrakenteiset kaiuttimet tuntuvat vähän turhilta. Äänenlaatua ei voi verrata erillisten kaiuttimien tai kuulokkeiden tuottamaan ääneen. Näytön kaiuttimet sopivat lähinnä Windowsin järjestelmä-äänien toistamiseen.

Suuren näytön jalustassa on todella pitkät jalat. Niiden ansiosta näyttö pysyy hyvin paikoillaan, mutta ne vievät niin paljon pöytätilaa, että Acer Predator X34A ei mahdu kovin pienelle kirjoituspöydälle.

 

+ Upea kuva ja laaja kuvasuhde
+ Kaareva näyttö

– Vie paljon tilaa pöydällä
– Keskinkertainen ääni

 

Katso päivän hinta Acer Predator X34A -näytölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Acerin todella leveä näyttö on hyvä mutta hieman kallis vaihtoehto, jos haluaa pitää kahta näyttöä rinnakkain.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Koko
34"
Tarkkuus
3440 x 1440 px
Valovoima
300 cd/m²
Kuvasuhde
21:9
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
On
Kulutus
64 W, 500 mW (lepotila)
Vasteaika
4 ms
Mitat
82,5 x 58,6 x 30,9 cm
Paino
7,4 kg