Der er meget smalle kanter om skærmen i siderne og foroven.

AOC 27V5CE / BK

AOC on säästänyt oikeissa paikoissa ja rakentanut peruskäytössä tyydyttävän näytön.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #AOC
8.1

AOC on halunnut yhdistää 27V5CE-­näytössä hyvän kuvan ja edullisen hinnan – ja yritys on onnistunut.

Muutamia puutteita ja kompromisseja on kuitenkin pakko hyväksyä. Näyttöä ei esimerkiksi voi kääntää jalustalla, ja liitäntävaihtoehtoja on niukanlaisesti. Itse asiassa näytössä on vain yksi HDMI-tulo ja USB-C-portti esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle.

IPS-näyttöpaneeli toistaa värit kauniin luonnollisina ja katselukulmat leveinä. Suoraan näytön edessä ei siis ole pakko istua.

Näyttö on valaistu tasaisesti, ja kuva on itse asiassa niin hyvä, että useimmat peruskäyttäjät olisivat varmasti tyytyväisiä tähän AOC:n näyttöön Windows-tietokoneen kiinteänä näyttönä. Koska myös sisäänrakennetut kaiuttimet ovat kunnolliset, kyseessä on ehdottomasti hyvä yleiskäyttöön sopiva näyttö edulliseen hintaan.

Lisäbonuksena mainittakoon, että näyttöä voi käyttää USB-keskittimenä, kun se on liitetty tietokoneeseen USB-C­-kaapelilla. Näytön alareunassa on nimittäin neljä tavallista USB-porttia, joten esimerkiksi hiiren ja näppäimistön johdot voi yhdistää niihin.

AOC kutsuu näyttöä reunattomaksi, mutta kyllä siinä sentään ohuet kehykset on. Ne ovat kuitenkin niin kapeat, että kaksi 27V5CE:tä voidaan hyvin asettaa vierekkäin, jos tietokoneella halutaan työskennellä kahdella näytöllä.


+ Hintaansa nähden hyvä näyttö

+ Kiinteä USB-keskitin

– Vähän liitäntöjä

Conclusion

AOC on säästänyt oikeissa paikoissa ja rakentanut peruskäytössä tyydyttävän näytön.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Tarkkuus
1920 x 1080 pixels
Kontrasti
1000:1
Valovoima
300 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HMDI, USB-C
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
2 x 3 watt
Katselukulma
178 °/178 °
Kulutus
30 watt
Vasteaika
4 ms
Mitat
61,3 x 36,3 x 4,4 cm
Paino
3,49 kg