Testissä AOC AG352UCG6

AOC AG352UCG6 35″

AOC:n uusi kaareva näyttö on upea ja miellyttävä käyttää.

tekijä #Näytöt #AOC
9.0

AOC tunnetaan upeista näytöistään, joille yhtiö antaa kuitenkin huonosti suuhun sopivia nimiä.

AOC AG352UCG6 on yhtiön uusi 35-tuumainen kaareva näyttö. Se vie aika paljon tilaa pöydällä, mutta laitteella voi korvata kaksi näyttöä. Näytön leveyden ansiosta ruudulla voi hyvin olla kaksi avoinna olevaa ikkunaa vierekkäin, ilman että ne häiritsevät toisiaan.

Näyttö ja jalusta on helppo liittää yhteen. Jalusta napsautetaan näytön takaosaan ja kiinnitetään neljällä ruuvilla. Jalustaan kiinnitettyä näyttöä voi kallistaa, kääntää ja säätää korkeussuunnassa, ja säätäminen sujuu paljon sulavammin kuin monissa muissa näytöissä.

AG352UCG6 on kirkas näyttö, jonka tarkkuus on 3440 x 1440 pikseliä. Kuva on terävä ja luonnollinen. Näyttö tukee jopa 120 hertsin virkistystaajuutta, joka riittänee muille kuin kaikkein vaativimmille käyttäjille. Tavallinen käyttäjä tuskin huomaa eroa, vaikka virkistystaajuus ylittäisi 120 hertsiä.

Suurikokoinen näyttö tuntuu miellyttävältä käytössä. Se ei aiheuttanut testaajalle lievää matkapahoinvoinnin tunnetta, kuten joskus aikaisemmin on käynyt suurten, kirkkaiden näyttöjen kanssa. Näytön kaarevuus saattaa vaikuttaa myyntikikalta, mutta kaarevuuden ansiosta näyttö osoittaa kokonaisuudessaan käyttäjän näkökenttään, mikä tuntuu parantavan käyttökokemusta.

Kaiken kaikkiaan AOC:n uutta näyttöä on ilo käyttää, mutta siitä hyvästä joutuu myös kaivamaan kuvetta.

 

+ Kirkas ja upea kuva

+ Fyysinen säätäminen helppoa

+ Riittävän leveä moniajoon

– Kallis

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

AOC AG352UCG6 on erinomainen näyttö. Siinä on hyvä kuvanlaatu, sitä on helppo käyttää ja leveytensä ansiosta se sopii myös moniajoon. Laadulla on kuitenkin hintansa.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Koko
35"
Tarkkuus
3440 x 1440 px
Kontrasti
2500:1
Kuvasuhde
21:9
Liitäntä
Hdmi, displayport, usb 3.0 x 2, kuulokeliitäntä
Kaiuttimet
2 x 2 W
Katselukulma
178/178 astetta
Kulutus
70 W
Vasteaika
4 ms