AOC Agon AG271QX

AOC Agon AG271QX

27 tuuman suuritarkkuuksinen luksusnäyttö kaukosäätimellä.

tekijä #Näytöt #AOC
8.7

Kiinalaisen AOC-yhtiön Agon AG271QX on 27-tuumainen näyttö, joka näyttää kuvan terävällä QHD-tarkkuudella. Näytössä on yhden millisekunnin vasteaika ja 144 hertsin virkistystaajuus, joten se sopii erittäin hyvin nopeatempoisten pelien ja toimintaelokuvien pyörittämiseen.

2560 x 1440 pikselin tarkkuuden ansiosta Windowsin työpöydällä on runsaasti tilaa. Tuntuu mukavalta, kun voi työskennellä niin, että useita ikkunoita on avoinna yhtä aikaa.

Näyttövalikosta voi säätää muun muassa kontrastia, kirkkautta ja värejä. Näytön mukana tulee johdollinen kaukosäädin, joka on litteän tietokonehiiren kokoluokkaa. Säätimen avulla on helppo liikkua asetusvalikossa tai valita yksi kolmesta esiasennetusta näyttötilasta, jotka voi myös itse määrittää. Niiden avulla saa parannettua peli- tai elokuvakokemusta entisestään yhdellä näppäimen painalluksella. Kaukosäädin houkuttelee myös kokeilemaan näytön tarjoamia mahdollisuuksia, koska sen avulla ei tarvitse hapuilla näytön reunukseen puolittain upotettuja säätöpainikkeita.

Agon AG271QX -näytön kuva on terävä ja kirkas, mutta katselukulmat ovat rajoitetut. Kovin terävässä kulmassa paneeliin nähden ei voi istua.

Näyttöä voi kallistaa, säätää korkeussuunnassa ja kääntää pystysuunnassa, joten optimaalisen ergonomian löytämiseen on hyvät mahdollisuudet. Näytön takaosassa on hyvä valikoima liitäntöjä: hdmi, displayport, dvi ja d-sub – usb-porttien ja kuulokeliitännän lisäksi.

Katso päivän hinta esimerkiksi Hinta.fi-vertailupalvelusta.

Arvio

AOC Agon AG271QX ei ole huokeimpia 27-tuumaisia näyttöjä, mutta se sopii hyvin nopean toiminnan toistamiseen. Suuritarkkuuksinen kuva on terävä ja kirkas.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Koko
27"
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Kontrasti
1000:1
Valovoima
350 cd/m2
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HDMI, D-SUb, DVI, Display Port, USB
Kaiuttimet
3 W
Katselukulma
170/160°
Kulutus
47 W
Vasteaika
1 ms
Muuta
Vesa-kiinnitys 100x100