AOC AGON AG273QZ 27

Suvereeni näyttö pelikäyttöön.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #AOC
9.4

AOC:n uudessa 27-tuumaisessa näytössä on erinomainen kuvanlaatu, mutta siitä pitää myös olla valmis maksamaan.

AGON AG273QZ -näytön ominaisuudet vastaavat kuitenkin hintaa. Näytön kuva on todella upea, varsinkin kun kuvaa päivitetään nopeasti toiminnantäyteisessä räiskintäpelissä. Kuvassa ei ole mitään pikkuvikoja, jotka saattavat pilata katseluelämyksen halvemmissa näytöissä. AMD FreeSync -tekniikka synkronoi näytön virkistystaajuuden tietokoneen ruudunpäivitysnopeuteen, jolloin päästään eroon pätkimisestä ja kuvan sumentumisesta.

Näytön etupaneelissa ei ole rumentavia säätöpainikkeita, mutta näytön asetuksia on silti helppo säätää. Näytön alareunassa olevan logon alapuolelta löytyy pieni ohjaustappi, jonka avulla liikutaan näyttövalikoissa. Väriteeman vaihtaminen onnistuu hetkessä, jos esimerkiksi lopettaa pelaamisen ja ryhtyy käyttämään tekstinkäsittelyohjelmaa.

AOC:n näytössä on hyvät fyysiset säädöt. Näyttöä voi kallistaa, kääntää, liikuttaa korkeussuunnassa ja jopa nostaa tarvittaessa pystyasentoon. Näytön alapuolella olevien liitäntöjen joukkoon kuuluu myös usb-keskitin, jossa on neljä usb-porttia oheislaitteille.

On ikävä tosiasia, että kaikki tietokonepelaamiseen tarkoitetut laitteet maksavat vähän enemmän. Usein pelilaitteet maksavat jopa paljon enemmän kuin tavalliset hiiret, näytöt ja näppäimistöt – eikä AG273QZ 27 ole mikään poikkeus. Huokeimmat 27-tuumaiset näytöt maksavat alle 300 euroa, joten 769 euroa maksavassa AGON AG273QZ -näytössä joutuu todellakin pulittamaan reilusti erityisistä pelitoiminnoista.


+ Erinomainen kuva

+ Usb-keskitin

+ Asetuksia helppo säätää

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

AOC AGON AG273QZ on erittäin hyvällä kuvanlaadulla varustettu näyttö. Erityisille pelitoiminnoille pitää kuitenkin olla käyttöä, jotta näyttö olisi hintansa arvoinen.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Koko
27"
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Kontrasti
1000:1
Valovoima
400 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
DisplayPort 1.4 x 2, HDMI 2.0 x 2, USB 3.2 x 4, 3,5mm Audio Jack x 2 (Mic In/Headphone Out)
Paneeli
TN
Kaiuttimet
2 x 5 W
Kulutus
52 W
Vasteaika
0,5 ms
Mitat
562,4 x 613,5 x 289,45 mm
Paino
8,4 kg
Muuta
Virkistystaajuus: 240 Hz