Den store fod er beklædt med gummi på undersiden, så den står godt fast på bordet.

AOC CQ32G2SE

AOC-näyttö ei ehkä ole paras pelaamiseen, mutta sopii hyvin yleiskäyttöön.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #AOC
7.4

AOC CQ32G2SE -mallia markkinoidaan loistavana pelinäyttönä, mutta mielestämme se soveltuu paremmin yleiseen toimistotyöhön Windowsissa.

Kun kirkkaat kohteet liikkuvat nopeasti tummalla taustalla, niiden perässä näkyy usein varjo. Näin käy esimerkiksi ampumapeleissä, kuten suositussa Counter-Strikessa. Näyttö ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi nopea muuttamaan yksittäisten pikselien väriä, joten pelissä näytöllä liikkuvan hahmon kannoilla voi näkyä haalea haamukuva. Se pilaa kokonaisvaikutelman näytöstä, jonka kuva on muuten hieno laajalla väriskaalalla. Päivitysongelmat eivät kuitenkaan ole ongelma, jos käytät näyttöä Internetin selaamiseen tai Word-asiakirjojen työstämiseen. Kaikki näyttää terävältä, kirkkaalta ja hienolta.

AOC CQ32G2SE on hieman kaareva, mikä luo upean vaikutelman istuttaessa siitä noin metrin päässä. Kaarevuuden ansiosta näytön katsojan ei tarvitse katsoa viistosti näytön ulkoreunoihin.

Tämä on yksi hankalimmista näytöistä, jonka asetuksia olemme joutuneet muuttamaan: Painikkeet on piilotettu näytön alareunan alle, jokaisen painikkeen vieressä on vain heikko merkintä – musta symboli mustalla pohjalla, joka on juuri ja juuri luettavissa taskulampun avulla. Valikot eivät myöskään ole kovin loogisia, joten ei ole helppo selvittää, mitä painiketta pitää painaa esimerkiksi näytön kirkkauden muuttamiseksi.

Ergonomiset säätövaihtoehdot rajoittuvat pelkästään näytön hienoiseen kallistamiseen. Korkeutta ei voi säätää eikä näyttöä voi kääntää sivusuunnassa.


+ Upea kuva

– Heikko ergonomia

– Vaikea käyttää

Conclusion

AOC-näyttö ei ehkä ole paras pelaamiseen, mutta sopii hyvin yleiskäyttöön.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Koko
31,5"
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Kontrasti
3000 :1
Valovoima
300 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
1 x DisplayPort, 2 x HDMI
Paneeli
VA
Kaiuttimet
2 x 5 watt
Katselukulma
178° / 178°
Kulutus
49 watt
Vasteaika
4 ms
Mitat
71 x 52,4 x 24,5 cm
Paino
7,4 kg