AOC I1601FWUX

Kannettavan tietokoneen kätevä lisänäyttö, joka mahtuu kannettavan kantolaukun sivutaskuun.

tekijä Peter Skovbjerg Jensen #Näytöt #AOC
7.5

AOC I1601FWUX -näyttö on suunnattu käyttäjille, jotka tarvitsevat mukana kulkevaa lisänäyttöä kannettavalle tietokoneelle.

Näyttö kytketään kannettavaan tietokoneeseen usb-c-liitännän avulla, ja laite saa virtansa samasta kaapelista. Siksi näyttö onkin helppo ottaa mukaan tien päälle, ja se mahtuu 15-tuumaisen kannettavan kantolaukun sivutaskuun.

15,6-tuumaisen näytön mukana tulee magneettinen suojakansi, joka toimii myös näytön jalustana. Aluksi jalusta tuntui toimivan hyvin, mutta pöydän pienikin tärähdys tai liikahdus sai sen lakoamaan kasaan. Se on harmillista, sillä jalustassa on näppärä rakenne. Jalusta ei vain ole riittävän jämäkkä.

Näytön kuvanlaatu on hyvä. Näyttö sopii nettikäyttöön, tekstinkäsittelyyn sekä muihin yksinkertaisiin graafisiin tehtäviin. Pientä ongelmaa näytöllä oli elokuvien kanssa, joissa muun muassa kuvan tummat alueet näyttivät valjuilta.

 

+ Helppo kuljettaa mukana
+ Hyvä työskennellä
– Jalusta ei ole kovin tukeva
– Ei omiaan elokuvien katseluun

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

AOC I1601FWUX on hyvä näyttö käyttäjälle, joka tarvitsee tien päällä lisänäyttöä kannettavalle tietokoneelle. Näytön jalusta pettää kuitenkin pöydän pienimmästäkin liikahduksesta.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Koko
15,6"
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Valovoima
212 nits
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
USB-C
Katselukulma
160/160
Kulutus
8 W
Vasteaika
5 ms
Mitat
376.2 x 235.2 x 8.5 mm
Paino
0.824 kg