Skærmen kan hæves op til 15 cm, så den passer bedre til din arbejdsstilling.

AOC Q27P3CV

AOC Q27P3CV on hyvä näyttö Windowsilla työskentelyyn. Sisäänrakennetulla USB-keskittimellä voi muun muassa ladata kannettavan tietokoneen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #AOC
8.6

AOC:n Q27P3CV-näyttö todistaa, että kaiken ei tarvitse aina olla monimutkaista. Se on hyvä ja vankka tietokonenäyttö edulliseen hintaan.

27-tuumaisen näytön 2560 x 1440 pikselin resoluutio riittää varmistamaan erinomaisen terävyyden ja kuvanlaadun. Vaikka se ei pysty toistamaan yhtä laajaa väriskaalaa kuin parhaat testaamamme näytöt, se riittää hyvin yleiseen toimistotyöhön Windowsissa. Näytössä on myös hyvä kontrasti, ja sen kirkkautta voi lisätä uskomattoman paljon.

AOC Q27P3CV-näyttöä säädetään etupuolella olevilla viidellä leveällä painikkeella. Painikkeet eivät ole varsinaisesti koristeellisia, mutta niillä on helppo muuttaa esimerkiksi näytön värilämpötilaa tai kirkkautta työskentelyn aikana. Näytön takaosassa on laaja valikoima liitäntöjä. Kahden HDMI-portin ja DisplayPortin lisäksi näyttö on varustettu USB-keskittimellä, jossa on muun muassa USB-portti. Se tarjoaa riittävästi virtaa kannettavan tietokoneen lataamiseen näytön liitännästä.

Itse näyttö on päällystetty muovilla, mutta jalusta ja tukeva varsi, joka pitää näyttöä pystyssä, on valmistettu alumiinista. Kaikki on helppo napsauttaa yhteen ja koota yhdellä käsin paikalleen kierrettävälla ruuvilla. Tuloksena on tietokonenäyttö, joka on lähestulkoon kuin kiinteästi kiinnitettynä työtasoon.

Sisäänrakennetut kaiuttimet ovat AOC-monitorin heikoin kohta. Käyttön täytyy ottaa kuulokkeet tai erillsiet tietokonekaiuttimet, jos haluat kelvollisen äänenlaadun. Onneksi näytön takaosassa on myös 3,5 millin liitäntä näitä laitteita varten.


+ Hyvä kuvanlaatu

+ Helppo asentaa

– Huono kaiuttimen ääni

Conclusion

AOC Q27P3CV on hyvä näyttö Windowsilla työskentelyyn. Sisäänrakennetulla USB-keskittimellä voi muun muassa ladata kannettavan tietokoneen.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Koko
27"
Tarkkuus
2560 x 1440 pixels
Kontrasti
1000:1
Valovoima
350 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
2 x HDMI, 1 x DisplayPort, 4 x USB-A 3.2 Gen 1, 1 x USB-C 3.2 Gen 1, Ethernet, 3.5 mm
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
2 x 2 watt
Katselukulma
178° / 178°
Kulutus
23 watt
Vasteaika
4 ms
Mitat
61,4 x 39,7 x 20 cm
Paino
4 kg