AOC Q3277PQU

AOC Q3277PQU

Teräväkuvainen jättinäyttö

tekijä MAT #Näytöt #AOC
9.0

Jättisuuri, kauniskuvainen ja yllättävän edullinen – AOC:n Q377PQU on erittäin hyvä ostos, jos olet etsimässä isoa ja tehokasta näyttöä, joka ei maksa omaisuuksia. 32-tuumaisessa näytössä on huimat 2560 x 1440 pikseliä, joten siihen mahtuu hyvällä tahdolla kolmekin ohjelmaikkunaa vierekkäin. Oletusasetuksilla teksti, kuvat ja filmit näkyvät terävinä ja yksityiskohtaisina, ja näytössä on hyvä kontrasti ja loistava värientoisto. Kuva-asetuksia ei siis juurikaan tarvitse säätää – onneksi, sillä se vaatisi rutkasti kärsivällisyyttä, koska näytön valikot ovat ikävä kyllä hyvin sekavat ja niissä on vaikeaa liikkua.

Itse laitteen säätäminen on onneksi paljon helpompaa. Q377PQU seisoo melko tukevasti pöydällä, vaikka sitä kääntelisi ja kiertelisi moneen asentoon ja säätäisi sen korkeutta. Vasta, kun näytön kääntää jalkaan nähden pystysuoraan, jotta pääsee näytön liitäntöihin helpommin käsiksi, se huojuu hieman pöydällä, mutta silloinkaan ei jää vaikutelmaa, että se kaatuisi.

Q377PQU tarjoaakin ruhtinaallisen pikselimäärän lisäksi myös melko paljon liitäntöjä. Mukana ovat tavalliset hdmi-, displayport ja dvi-liitännät ja niiden lisäksi neljä usb-liitäntää.

Kokonaisuutena Q377PQU-näyttö on hyvin monipuolinen ja siinä on hyvä kuva. Se tosin kuluttaa päällä ollessaan sähköä 50 wattia tunnissa, joten sen käyttö ei ole halpaa.

Arvio

Vaikuttava kuva ja runsaasti liitäntöjä mutta aivan liian suuri
sähkönkulutus.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Koko
32 tommer
Tarkkuus
2560 x 1440 pixels
Liitäntä
DVI, HDMI, DisplayPort, VGA, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0
Kulutus
50 W
Vasteaika
4 ms
Mitat
74,19 x 17,12 x 65,9 cm
Paino
11,55 kg