AOC U3277PQU

AOC U3277PQU

Edullinen iso näyttö

tekijä MAR #Näytöt #AOC
9.0

Tietokonenäytöt vain suurenevat ja hinnat niiden mukana. Siksi ilahduttaa, että AOC-yritys on tuonut myyntiin uuden huippunäytön, jonka hinta on näytön vaikuttavista ominaisuuksista huolimatta pystytty pitämään kohtuullisena. Se ei silti ole mikään halpa, mutta noin tuhannen euron hintaisena se on huomattavasti edullisempi kuin muut vastaavat mallit.

Käyttöönotto oli hieman mutkikkaampaa, mihin nykyisten näyttöjen kanssa on totuttu: jalusta, jonka varassa näyttö seisoo, oli hankala kiinnittää näyttöön, ja puuhaan tarvittiin ruuvitalttaa. Se ei ollut iso ongelma, mutta se kannattaa mainita siksi, että useimmat muut näytöt on helpompi asentaa. Toisaalta tämä näyttö on tavallista helpompi ripustaa seinälle, jos niin halutaan. Kun näyttö sitten on saatu joko pöydälle tai seinälle, kaikki sujuu kuin tanssi. Näyttö voidaan kiepauttaa pystyasentoon, jolloin virtaja näyttöliitäntöihin on helppo päästä käsiksi. Se voidaan yhdistää tietokoneeseen joko tavallisella hdmi- tai displayport-liitännällä.

Näytön taustapuolella on myös neljä usb-liitäntää, joten se on helppo yhdistää monenlaisiin laitteisiin. Kirkkauden ja kontrastin säätäminen tapahtuu näytön reunan oikean alalaidan painikkeilla. Huolimatta painikkeiden pienestä koosta niitä on helppoa käyttää. 32 tuuman koko sopii loistavasti mihin tahansa työhön, sillä näyttö on niin iso, että siinä mahtuu helposti pitämään kahta ikkunaa auki rinnakkain. Lisäksi näin jättimäiseltä näytöltä elokuvat näyttä- vät upeilta.

Arvio

Tämä laite tyydyttää useimpien hyvää ja isoa näyttöä etsivien
vaatimukset.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Koko
32 tommer
Tarkkuus
3840 x 2160 pixels
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, 4 x USB
Paneeli
IPS
Vasteaika
4 ms
Mitat
74,2 x 65,9 x 17,1 cm
Paino
11,5 kg