ASUS MG24UQ

ASUS MG24UQ

Erinomainen pikkunäyttö

tekijä MAR #Näytöt #Skærm #ASUS
10.0

Tietokonenäyttöjen koko tuntuu kasvavan jatkuvasti, eivätkä yli 27 tuuman näytöt ole enää harvinaisia. Asus MG24UQ kulkee kuitenkin vastavirtaan, ja tekee sen erittäin hyvin. Kohtuullisen kokoinen 23,6-tuumainen näyttö sopii hyvin vähän pienemmällekin kirjoituspöydälle sekä asetelmiin, joissa käytetään useita näyttöjä yhtä aikaa.

Käyttöönoton yhteydessä huomaa, että MG24UQnäyttöä on todella helppo kääntää, kallistaa ja säätää korkeussuunnassa. Näyttöä voi kääntää 90 astetta, joten laitteen saa pystyasentoon, mistä on hyötyä esimerkiksi pitkiä tekstidokumentteja luettaessa, tai jos pitää saada monta näyttöä vierekkäin.

Asus MG24UQ on kehitetty pelaajia silmällä pitäen, ja siksi laitteessa on paljon näyttöasetuksia, jotka parantavat erityisesti pelielämystä. Asetuksista on iloa myös muillekin kuin pelaajille, sillä niiden ansiosta elokuvien katselusta tulee yksityiskohtaisempaa, ja kirkkautta voi sää- tää miellyttävämmäksi lukemista ajatellen.

Kyseessä on 4K UHD -näyttö, jonka tarkkuus on vaikuttavat 3840 x 2160 pikseliä. Kuva on veitsenterä-vä, mutta silti miellyttävä silmille. Näytössä on laajat, 178 asteen katselukulmat ja neljän millisekunnin vasteaika, joten nopeatempoisissakaan peleissä ei esiinny haamukuvaa.

Näytön saa kytkettyä sekä hdmi- että displayportkaapelilla. Ja koska näytön voi kääntää pystyasentoon, ovat virta-, kuvasignaali- ja usb-liitännät myös helposti käden ulottuvilla.

MG24UQ on erinomainen näyttö, joka sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Läheskään kaikki eivät tarvitse 34-tuumaista jättinäyttöä, minkä myös Asus on oivaltanut.

Arvio

Hyvä ja monipuolinen näyttö, joka tyydyttää sekä tavallista että vaativaa käyttäjää.

Ominaisuudet

Merkki
ASUS
Koko
23,6 tommer
Tarkkuus
3840 x 2160 pixels
Liitäntä
HDMI, DisplayPort, USB
Paneeli
IPS