Øverst på skærmen er der en lille holder til pennen.

ASUS PA169CDV ProArt Display 15.6

PA169CDV:n kanssa on helppo piirtää ja kirjoittaa suoraan näytölle mukana tulevalla kynällä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Asus
8.8

ASUS PA169CDV on samall sekä tietokoneen näyttö että herkkä piirto- ja kirjoitusväline.

Kun liität monitorin tietokoneeseen mukana tulevalla kaapelilla ja otat kynän esiin laatikosta, olet jo melkein valmis aloittamaan. Jouduimme kuitenkin selaamaan hieman Windowsin asetuksia ennen kuin näyttö ja kynä toimivat yhdessä juuri haluamallamme tavalla.

PA169CDV-näyttöä voi käyttää myös tavanomaisena tietokoneen toisena näyttönä, mutta voi olla vaikea keksiä syytä, miksi maksaisi niin kalliin hinnan näytöstä,  ellei sitä aio käyttää kynän kanssa.  ­PA169CDV on mattapintainen toisin kuin useimmat muut kosketusnäytöt, mikä vähentää ympäristöstä tulevia häiritseviä häikäisyjä. Pintakerros on myös hieman karhea, joten kynää näytöllä liikutettaessa tuntuma on lähes sama kuin kirjoittaisi paperille.

PA169CDV -näyttö reagoi nopeasti kynän liikkeisiin ja antaa realistisen tunteen paperille piirtämisestä. ­Windowsia voi myös helposti käyttää kynällä tai sormenpäillä.

Näytön kirkkaus on kunnossa, ja suhteellisen vaatimattoman kokoisessa 15,6 tuuman näytössä  kahdeksan miljoonan pikselin tarkkuus tekee kuvasta myös erittäin terävän ja yksityiskohtaisen.

PA169CDV:n takaosassa on kaksi avattavaa läppää, joita vasten tämän ASUS-näytön voi asettaa nojaamaan. Siten näyttöä voi pitää pöydällä pystyssä sen sijaan, että käyttäisi sitä lappeeltaan.

Mukana tuleva kynä ei fyysisesti aivan vastaa näytön laatua. Se on tuntumaltaan melkein kuin ontto muoviholkki, ja kädessä pidettäessä kynä  vaikuttaa oudon kevyeltä.


Aito kirjoitustuntuma

Hieno, terävä kuva

– Erittäin kallis

Conclusion

PA169CDV:n kanssa on helppo piirtää ja kirjoittaa suoraan näytölle mukana tulevalla kynällä.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Koko
15,6"
Tarkkuus
3840 x 2160 pixels
Kontrasti
1200:1
Valovoima
450 cd/㎡
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
USB-C, HDMI
Paneeli
IPS
Katselukulma
178°/ 178°
Kulutus
15 watt
Vasteaika
10 ms (GTG)
Mitat
37 x 23,7 x 1,2 cm
Paino
1,1 kg