Der er meget tynde kanter rundt om skærmbilledet.

ASUS ProArt PA279CV

ASUS ProArt PA279CV tarjoaa upean kuvan yleiseen Windows-käyttöön, ja ergonomia on huippuluokkaa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Asus
9.2

ProArt PA279CV ei ole erityisen edullinen näyttö, mutta se on lähes täydellinen näyttöratkaisu toimistotyöhön tietokoneella.

Näytössä on Ultra HD -tarkkkuus ja kuva on erittäin terävä. Kun istut tavallisen etäisyyden päässä näytöstä, kuvassa ei näy lainkaan yksittäisiä pikseleitä.

ASUS ProArt PA279CV toistaa värejä erinomaisesti. Näyttö kattaa 100 prosenttia sRGB-väriavaruudesta. Toisin sanoen tavallisessa toimistotyössä näytöllä näkyvät värit ovat juuri sellaisia kuin niiden pitääkin olla. 

Näyttö on helppo ottaa käyttöön, ja sitä on myös helppo säätää pelkästään pitämällä kiinni sen reunoista ja kallistamalla, kääntämällä, nostamalla ja laskemalla sitä niin, että se on juuri siinä asennossa kuin haluat. Suuri metallijalusta on erittäin painava ja muodostaa vankan perustan näytölle. Voit nostaa PA279CV:tä noin 16 cm pöydän yläpuolelle ja painaa sen myös kokonaan alas niin, että näytön alareuna koskettaa jalustaa. Takana on VESA-standardin mukaiset reiät, joten näytön voi myös ripustaa helposti seinälle.

Takana on hyvät liitäntämahdollisuudet: Muutaman HDMI-portin ja DisplayPort-portin lisäksi siinä on myös USB-portti, jonka avulla näyttö voidaan muuntaa USB-keskittimeksi. Takana on kaksi USB-porttia ja sivulla kaksi porttia, joihin voit liittää laitteita.

Voit käyttää näytön sisäänrakennettuja kaiuttimia äänen toistamiseen tietokoneelta, mutta ääni ei ole kovin kummoinen. 


+ Hyvä värintoisto

+ Hyvä ergonomia

– Kaiuttimet eivät ole kovin hyvät

Conclusion

ASUS ProArt PA279CV tarjoaa upean kuvan yleiseen Windows-käyttöön, ja ergonomia on huippuluokkaa.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Tarkkuus
3840 x 2160 pixels
Kontrasti
1000:1
Valovoima
350 cd/㎡
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
2 x HDMI, 1 x DisplayPort, lyd, USB-C
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
2 x 2 watt
Katselukulma
178°/ 178°
Kulutus
32 watt
Vasteaika
5 ms
Mitat
61,4 x 52,4 x 22,8 cm
Paino
8,6 kg